1-5vnt Dviračių Mobiliojo Telefono Stovas Žiedo Formos MTB Dviratį Dviračiu Telefoną Prijungti Aliuminio Lydinio, atsparus smūgiams Turėtojas Dviračių Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.50 €14.45

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Dydis:

2.36x2.17x1.26 inch

001:

Drop laivyba

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Taikoma Rankena Skersmuo:

18-38mm

Medžiaga:

Lydinys

002:

dropshipper

Atsparus smūgiams ir Saugi Rankena:

Atsparus smūgiams ir Saugi Rankena

Žiedo Formos Telefono Turėtojas:

Žiedo Formos Telefono Turėtojas

Tipas:

Dviračių Telefono Mount

Talpa (Apkrovos):

800

gaminio medžiaga:

Aliuminio lydinys

Taikomas Modelis:

40-90mm pločio mobilusis telefonas

Gaminio Dydis:

60 * 55 * 32mm/2.36 x 2.17 x 1.26 į


Aprašymas

Telefono Laikiklis Dviračių Mount Žiedo Formos Mobiliojo Telefono Stovas Laikiklis iš Aliuminio Lydinio, atsparus smūgiams už elektrinės sienų Dviratis Motociklas

Ypatybė:

1. Žiedo Formos Telefono Turėtojas: žiedas dizainas leidžia 360° horizontali rotacija, suteikti erdvės taupymo ir universalus sprendimas montavimo telefoną ant savo dviračio ar motociklo.

2. Aliuminio Lydinio Konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su matiniu tekstūros, šio telefono turėtojas yra ne tik patvarus, tačiau taip pat priduria, priemoka ieškoti savo dviratį ar motociklą.

3. Atsparus smūgiams ir Saugios važiuojant šlapia Danga: mobiliojo telefono stovas yra sukurta absorbuoti smūgius ir vibracijas, stabilus ir saugus rankena telefone, net neapdorotų vietovių, arba per didelio greičio važiuoja.

4. Reguliuojamo Dydžio Suderinamumas: Su diapazonas 40-90mm, šis telefonas įkroviklis yra suderinamas su įvairiomis telefono dydžių.Tai lanksti ir reguliuojamas tinka, telpa dauguma išmaniųjų telefonų rinkoje.

5. Anoduoto Aliuminio Lydinys: aliuminio lydinio medžiaga būtų toks anodavimas procesą, padidinti jo atsparumą nuo rūdžių ir korozijos.Tai užtikrina, kad telefono turėtojas išlaiko savo veiklos ir išvaizda, laikui bėgant, net ir tada, kai naudojama lauko ir sunkiausiomis sąlygomis.

Specifikacija:

Gaminio dydis: 60 * 55 * 32mm/2.36 x 2.17 x 1.26 į

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys

Taikomas modelis: 40-90mm pločio mobilusis telefonas

Taikoma rankena skersmuo: 18-38mm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 x Mobilusis Telefonas Stovo

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai