2 Nustatyti Universaliųjų Mobiliųjų Telefonų Apsauga Nuo Dulkių Net Lipdukai Garsiakalbis Akių Apsaugos Nuo Dulkių Klijuojamas Lipdukas Telefono Garsiakalbis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.99 €5.32

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

1. Naudoti Mobilųjį Telefoną, apsauga nuo dulkių Net Lipdukas toeliminate dulkių bell burną ir laikyti atokiau iš bėdų dėl dulkių kaupimosi.

2. Naudojant didelio tankio pluošto medžiagą, modernizuotos bauda akių, minkštas ir plonas, po tūkstančių dulkėms eksperimentus,ji gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių patekimo.

3. Su apsauga nuo dulkių net Lipdukas yra labai lengvas ir plonas, ir neturi įtakos išvaizdą mobilųjį telefoną, anddoes neturi įtakos skambinti ir apimties.

4. Ultra-fine akies audiniai, su nano lygio vandeniui plėvelę prie paviršiaus, effectivelyreduces, kad į jas nepatektų pelenų ir vandens.

5. Mobiliojo Telefono apsauga nuo dulkių Net Lipdukai tinka labiausiai išmanųjį telefoną apsauginiame dėkle, ir taip pat gali būti įterptas į garsiakalbio skylę mobiliųjų telefonų atveju.

Aprašymas:

Naudojimas: mobiliojo telefono garsiakalbį

Suderinamas: Tinka dauguma mobiliųjų telefonų

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: 1 x 1 x 1 cm

Pakuotės Turinys:

56 x trumpą dulkių ju

40 x ilgas dulkių ju

2 x pincetai (atsitiktinė, nereikia priimti nurodyta)

4 x valymo paketai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai