Pusė Motociklo Šalmai Vyrų Derliaus Atidaryti Veido Šalmų, Motociklų Šalmai, Dviračių Sportas Beisbolas Skateboarding

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.48 €16.22

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

PE

Amžiaus Grupė:

Vaikai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

Pagaminti iš didelio stiprio EDS buferinis sluoksnis + ABS išorinis apvalkalas + orui vidinis pamušalas, lengvas, smūgiams atsparus ir patvarus.Apsaugos ir amortizatoriumi, jis gali geriau apsaugo galvą, ir ji taip pat gali būti naudojamas kaip a , kuris gali būti lengvai dėvėti iš abiejų pusių.

Plataus kampo dizainas, neuždengtų akių linija, lengvas, patogu nešioti, tinka važiavimas dviračiu, slidinėjimas, beisbolas, riedlenčių ir kitų sporto šakų.

Reguliuojamas dirželio sagtis, kuris yra patogus ir fiksuoto, tinka 56cm~62cm galvos perimetras, ji turi kvėpuojantis pamušalas, kurį galima nuimti ir nuplauti, lengva valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: EDS buferinis sluoksnis + ABS lukštais

Dydis: apie 28*13cm/11.02 x 5.12 colių

Tinka vadovas apskritimo ilgis: 56cm~62cm

Pakavimo Sąrašas:

Pusė Motociklo Šalmai*1pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patikimos Medžiagos】Featuring didelio stiprumo EDS buferinis sluoksnis + ABS lukštais + orui vidinis pamušalas, lengvas, smūgiams atsparus ir patvarus, Pusė Motociklo Šalmais Vyrams yra puikus lauko sporto entuziastai.

2.【Apsaugo Galvą】Moterų Pusę Motociklo Šalmai gali geriau apsaugo galvą, apsaugos ir smūgio absorbcijos, atneš jums geriau, saugumui, ji taip pat gali būti naudojamas kaip beisbolo kepurės, lengva nešioti ant abiejų pusių.

3.【Patogūs Dėvėti】Plataus kampo projektavimo, ne neblokuoja matomumo, Pusė Motoroleris Šalmai būti mielas forma, stilius, labai lengvas, patogus dėvėti.

4.【Reguliuojamas Sagties Dizaino】Reguliuoti sklendėmis, kad tilptų vadovas apskritimo ilgis 56cm~62cm, patogiai ir saugiai, Pusė Jojimo Šalmai turi orui linijinės, kad galima nuimti ir plauti lengva valyti.

5.【Platus Taikymas】Half Shell Šalmai turi platų naudoja, tinka važiavimas dviračiu, slidinėjimas, beisbolas, riedlenčių ir kitų sporto šakų, tinka vyrai ir moterys kelyje.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai