2vnt Kampinis Šlifuoklis galinis Raktas Rankinis, Elektrinis Raktas Rankovės Plieno, Tvirtas, Lengvai Išleidimo galinis Raktas Patvarus Kampinis Šlifuoklis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.11 €12.73

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

DWZ

Tipas:

Galinis Raktas

Medžiaga:

Chromo-vanadžio Plieno

Savybės:

Du Kartus Pabaigos

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Kampinis Šlifuoklis Lizdas


Aprašymas

[Kampinis Šlifuoklis galinis Raktas] dydis yra 38.5 x 24mm.Atlaisvinkite ir priveržkite tvirtinimo detalės sekundžių!Sutaupyti daug laiko ir gauti darbą atlikti greičiau.

[Tvirtas ir Patvarus] Pagaminti iš didelio kietumo anglies plieno, rūdžių įrodymas ir dėvėti, atsparus, patvarus.Ji priima kvadratinį danties tipo, stipraus spaudimo jėga.Be to, neslystantis dizainas, du kartus nagai yra tvirtai prispaustas, sukimo momentas yra sustiprintas, ir tai lengva pataisyti ir sugriežtinti, užkirsti kelią paslysti.

[Lengva Naudoti] Jis tinka 100 kampo šlifavimo, kuris gali būti valdomas viena ranka, lengvai sulaiko ir pašalina pažeistas, suapvalinti ir rūdžių spalvos veržlės ir varžtai, suderinama su visais 1/2 (12,5 mm) quad electric veržliarakčiai, reketas, veržliarakčiai rinkai ir kitų sunkiųjų įrankiai.

[Universalus Naudojimas] Tai nuostabi lizdas gali būti naudojamas su įvairių rankinių elektrinių įrankių, pavyzdžiui, elektros veržliarakčiai, išlenktas barų ar rankiniai veržliarakčiai, auto remontas, namų remontas, kiemo įrengimas, gamyba, statyba, kur jums reikia varžtus ir veržles.

[Praktiška Dovana] Šis kampas malūnėlis galinis raktas yra puiki dovana woodworker, auto mechanikas, tėtis, vyras, arba "PASIDARYK pats" entuziastas.

Produkto Pavadinimas: Kampas Malūnėlis Galinis Raktas

Pagrindinė Medžiaga: Anglies Plienas

Sąsaja: 12.5 mm / 1/2inch

Gaminio Dydis: 38.5 x 24mm / 1.52 x 0.94 colių

Taikoma: Elektrinis Raktas, Reketas, Išnirimas, Lenkimo Lazdele ir Kiti Įrankiai

Spalva: Juoda

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

2×Kampinis Šlifuoklis Galinis Raktas

Tvirtas,Patvarus ,Rankinis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai