MOKIN 4"/6"/8"/10" Medienos Dildė Set Medžio Drožyba Failus Plieno Failą "PASIDARYK pats" Amatų Įtaisą, Stalių, Medienos apdirbimo Įrankiai

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.68 €13.21

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Adata Failų, Medienos Failų

Dantų Tipas:

Vidutinio dantytų

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Medienos apdirbimo

Prašymas:

Kietos medienos apdorojimas/Plastiko gumos šlifavimas

bendras ilgis:

210mm/255mm/310mm/360mm

Šerdies medžiaga:

Guma

Kiekis:

1PC/4PCS

Sąlyga:

Nauja

Prekės Pavadinimas:

MOKIN

Punktas:

MOO80704450

Modelio Numeris:

MO-4PCS

File Supjaustyti Tipas:

Vieną-cut

Dydis:

4''/6''/8''/10''

Rankenos Ilgis:

110mm

Medžiaga:

didelis anglies plieno


Aprašymas

Savybės:

√ Ilgaamžiškumu, dilimui, didelis kietumas, didelis stiprumas, geras elastingumas

√ Lengva plastiko rankena rankenos užtikrina geresnę kontrolę

√ Padavimo arba apdailos įprastą metalo paviršiaus poras, su grioveliais, arba temas, taip pat gali būti naudojamos trim galąstuvas pagamintas liejimo formos, stendai ir remonto darbus montuotojas padavimo mažas, bet konkrečių ruošinio ir įrankio turi būti tikslumo dalys .

Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite klausimų apie šį produktą.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Žymos

dildė set

Klientas
2023-08-11
10.08.2023 labai ačiū Manfredas Kanngiesser

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai