5vnt Rievėtą Varžtų Ištraukimo Nustatyti Tiesiai Rievėtą Aikštėje Skaldytų Sraigtiniai Extractor Dailidžių/ Įvairūs Darbuotojai/DIY Mėgėjų,

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.18 €4.73

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Aikštėje Varžtas Extractor

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Metalo apdirbimo

Tipas:

Bakstelėkite

Medžiaga:

Legiruotojo Plieno

Vienetų skaičius:

5vnt

Sriegio Kryptimi:

Teisė

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

alloet


Aprašymas

5vnt Tiesiai Rievėtą Aikštėje Skaldytų Sraigtiniai Extractor 1/8 3/16 15/64 5/16 3/8 Lengvai Iš Ištraukėjas, Varžtų Komplektas Nešiojamas Skiedra Dailidžių/ Įvairūs Darbuotojai/DIY Mėgėjų,

Ypatybė:

1. Suderinamumas: Aikštėje, varžtų ištraukimo tinka labiausiai paplitusių grąžtai ir bet kokio dydžio varžtais arba varžtais, kad reikalingi įrankiai varžtus (įskaitant varžtai).

2. Lengva Naudoti: Pirma, naudoti gręžimo karūnos gręžimo gylio skylę ant varžto galvute.Tada pasirinkite atitinkamą varžtų ištraukimo įterpti ir naudoti atlenkiama atrama arba reguliuojamas veržliaraktis, pasukti prieš laikrodžio rodyklę.

3 Aukštos Kokybės: supaprastinta varžtų ištraukimo rinkinys yra pagamintas iš aukštos koncentracijos chromo vanadžio plieno, kuris yra labai patvarus, daugkartinio naudojimo, turi ilgesnę gyvenimo trukmę, didelis našumas, ir yra patvarus ir stabilus.

4. Nešiojamieji: varžtas varžtas valiklis yra kompaktiškas struktūra ir kompaktiškas dydis, todėl galite nešiotis jį su savimi.Labai tinka stalių, įvairūs darbuotojai, "PASIDARYK pats" žmonių, ir kt.

5.Matmenys: Tiesiai rievėtą aikštėje skaldytų sraigtiniai extractor apima 1/8 (3-6mm), 3/16 (6-8mm), 15/64 (8-11mm), 5/16 (11-kaip 14mm), ir 3/8 (14-18mm).

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Tap

"PASIDARYK pats" Tiekia: metalo apdirbimas

Modelio Numeris: Square Varžtas Extractor

Vienetų skaičius: 5vnt

Sriegio Kryptis: Teisė

Medžiaga: Chromo vanadžio plienas

Spalva: Sidabrinė

Matmenys: 1/8 (3-6mm), 3/16 (6-8mm), 15/64 (8-11mm), 5/16 (11-kaip 14mm), 3/8 (14-18mm)

Rinkinį sudaro: 5 juostinėmis sraigtiniai siurbliai/set

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5 x Aikštėje Varžtas Extractor

[relateproductdetail/]

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai