Naujas Super Protingas Telefono APP Kontroliuoti Smart Alarm "Bluetooth" Lock Vandeniui 110dB Signalizacija Dviračių Spyna Lauko Kovos Vagystės Užrakto

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €19.37 €29.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Kalbos:

Lietuvių, Kinijos, Japonų

Galia:

3 *AAA šarminės baterijos(neįtraukta)

Medžiaga:

Vario

Tipas:

Kabelis Užraktas

Dydis:

80cm

atrakinti:

APP Kontrolės

Signalo Tipas:

Garso-Šviesos Signalizacijos


Aprašymas

Savybės:

1. Signalizacija vagystės atveju dviračio užraktas: Šis smart lock yra Belaidžio smart grandinės užraktą su funkcijų, pavyzdžiui, anti-pjovimo, anti-išardymas, išmontavimas signalas, vibracija signalizacija, ir tt.Galite užrakinti ar atrakinti savo dviratį ar motociklą mobiliojo app.

2. APP Belaidžio kontrolė: APP valdymas yra patogus, galite užrakinti arba atrakinti dviračiu ar motociklu per mobiliąją PROGRAMĖLĘ (parama Android 4.3, "iPhone" 4S arba aukščiau, Bevielis 4.0 versijos).

3. Tvirtas ir patvarus: dviračio spyna yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastikas + plieninis lynas, su stipriu anti-theft našumo ir aukštos kokybės medžiagų.Anti-rust, saulės, atsparus smūgiams, anti-aging, patvarus.Bauda skylę apdaila, didelio stiprumo ir patvarus užrakto rėmas, nr. deformacijos, esant dideliam slėgiui.

4. Žadintuvo signalas: virš 110 decibelų, efektyviai sulaikyti vagys ir priminti savininkas.IP44 sertifikuotos, kad atlaikytų įvairių aplinkos poveikio bandymai.

5. Universalus: Dviračių spynos yra ideali dviračiai, riedlentės, vartai ir tvoros, kepimo grotelės ir vejapjovės, sporto įrangos, priemonių rinkinius ir kopėčios.

Aprašymas:

ABS plastikas+vielos, grandinės, stiprus anti-theft aukštos kokybės medžiagos.Galingas anti-theft " smart kabelis užraktas,funkcija anti pjovimo, stabdžių demontavimas pašalinti signalą ir vibracijos signalas.IP44 vandeniui kokybė, galima naudoti tiek patalpose, tiek lauke.Žadintuvas skamba iki 110dB, veiksmingai išgąsdinti vagysčių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas+mangano plieno+varis+ABS plastiko

Pruduct dydis (L x W x H): 92*55*34mm

Pakuotės dydis (L x W x H): 232 x 110 x 45mm

Galia: 3 *AAA šarminės baterijos (neįtraukta)

Signalo garsumas: 110B

Darbinė temperatūra: -10℃~+60℃

Laikymo temperatūra: nuo -20℃~+80℃

Taikymo sritis: dviračiai/elektra varomų transporto priemonių/parduotuvės durų ir kt.

Pakuotė:

1pc* "Smart Lock" (baterijos neįtrauktos)

1pc* Naudotojo Vadovas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos

telefonas app kontroliuoti smart alarm

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai