Šiuolaikinės Firefly LED Šviestuvo Apšvietimo Stilingas Medžio Šaką Gyvenimo Kambario, Miegamasis Dekoratyviniai priedai veltiniams, vilna Lempa Люстра Потолочная

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €836.45 €1 672.90

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Atspalvis Tipas:

Shadeless

Pagrindo Tipas:

G4

Sertifikavimo:

BMK, ce, ROHS

Elemento Tipas:

Šviestuvai

Diegimo Tipas:

Semiflush Mount

Įtampa:

110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V, 260V, 110-240V, 90-260V

Korpuso Medžiaga:

geležies

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Apdaila:

geležies

Yra Pritemdomi:

No

Atspalvis Kryptimi:

Up & Down

Prekės Pavadinimas:

zxjien

Jungiklio Tipas:

Rankenėlę perjunkite

Stilius:

Modernus Stilius

Yra Lemputės Įtraukti:

Taip

Savybės:

Firfly LED Šviestuvo Šviesos

Maitinimo Šaltinis:

AC

Modelio Numeris:

KY-1007

Šviesos Šaltinis:

LED Lemputės

Garantija:

3 metai


Aprašymas

Šiuolaikinės Firefly LED Šviestuvo Apšvietimo Stilingas Medžio Šaką Gyvenimo Kambario, Miegamasis Dekoratyviniai priedai veltiniams, vilna Lempa Люстра Потолочная KY-1007

DĖMESIO

1. Internete, nemokamas pristatymas tik apima gaminio savikaina ir kurjeris, nemokamai, online kaina neapima visų mokesčių ar muitinės formalumų mokestį, kuris gali būti renkamas į kliento šalies, mes stengiamės padėti jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už muitinės formalumų kliento šalyje.Jei užsakymą jūsų šalyje nustato visų importo mokesčių, tada pirkėjas yra atsakingas, kad tokių mokėjimų.

2. Mes padarysime visa apžiūra visų elementų, prieš vežimą.Už povandeninė šviesa, mes išbandyti savo kokybės, patikimumo už 24 val., o bandymas jo temperatūra po 24 valandų apšvietimo.

3. Paprastai, prekės bus išsiųstos, Kinija Paštu Oro Sklypo/DHL/UPS/FEDEX/TNT/EMS, jei nėra papildomų laivybos reikalauti iš pirkėjo.Mes(pardavėjas) bus pasirinkti laivybos kanalo.

4. Gavus siuntinį prašome atidaryti ir patikrinti, kad visi daiktai yra geros būklės, yra nepažeista, ar yra visi teisingi.Jei bet kurios prekės yra nustatyta pažeista, prašome fotografuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus iš karto ir kreiptis į pristatymo kompanija.Tuo tarpu, prašome nuolat susijusius įrodymus, kad jav sprendimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai