Ins Led Šviesos Tapyba Usb Kištukas Tamsos Sienos Meno Kūrinius Stalo Lempa Pakabukas Medinis Nuotraukų Patalpų Saulės Langą Mergina Gimtadienio Dovana

2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.49 €36.98

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Galia:

3W, usb

Svoris:

650g

Elemento Tipas:

Stalinės Lempos

Kištuko Tipas:

Nėra

Medžiaga:

Akrilo Ir Medžio Masyvo

Jungikliai:

Mygtukų

Prekės Pavadinimas:

NoEnName_Null

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Kūno Spalva:

multi

Stilius:

Modernus Stilius

paketų sąrašas:

1 foto rėmelis, 1 laikiklis, 1 sienos kabo

Yra Lemputės Įtraukti:

No

Yra Pritemdomi:

Taip

Spalvos Temperatūra:

3000k-6000k

Sertifikavimo:

BMK


Aprašymas

Funkcija

Šviesos šaltinis: LED tricolor šviesos (liuminescencinės šviesos/natūrali šviesa/šilta šviesa)

Jungiklio tipas: USB kištuko+pritemdomi mygtuką

Tinka: miegamieji, gyvenamieji kambariai, restoranai, barai, biurų, kavinės, audinys parduotuvės, viešbučiai ir kt.

Apibūdinti

●Ar jūs kada nors įsivaizduoti, kad tapyba gali ne tik pareikšti jums vizualinio grožio, bet taip pat sukurti įvairių atmosferos ir emocijas per apšvietimo pokyčių?Dabar, LED Apšvietimas turi supratau, tai linkiu jums.

●Tai yra novatoriškas meno kūrinys, jis yra puikus derinys, dailės ir technologijų, per pakeisti šviesos diodų (LED) apšvietimo, rodo kitokį vaizdą poveikį, leis pajusti, žavesio meno, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

●Jis naudoja aukštos kokybės LED žibintai ir akrilo medžiagos, su didelio ryškumo, didelio kontrasto, didelio spalva mažinimo ir kitų privalumų, gali būti subtilūs, ryškūs, tikroviški vaizdo efektą.Tuo pačiu metu, LED apšvietimas tapyba taip pat turi įvairių apšvietimo rūšių ir spalvų, pasirinkti iš.Galite pasirinkti skirtingas apšvietimo efektai, atsižvelgiant į skirtingose scenos ir nuotaiką, sukurti savo unikalią atmosferą.

●Ne tik, kad, LED apšvietimas tapyba yra taip pat unikali dovana artimiesiems, mėgėjams, partneriams ar klientams jaustis savo meilę ir nuoširdumą.Ar kaip gimtadienio dovana, Valentino Dienos dovana, vestuvių dovana, atostogų dovanų ar verslo dovana, LED apšvietimas tapyba gali tapti prasminga dovana.

Apie Siuntos

1. Jei jūs nuspręsite laivas prekes iš Kinijos, mes išsiųsti prekes per express standartinio laivybos bendrovė ir juos pristatyti per 7-14 dienų; - Jei pasirenkate pristatyti prekes iš užsienio, sandėlis, mes pristatysime prekes per užjūrio vietos logistikos, kuris gali būti pristatytas maždaug per 7 dienas!Taigi, nesijaudinkite!

2. Savo užsakymą paprastai pristatoma per 24-48 valandas, prašome kantriai laukti

Apie Paslaugą

1. Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir visada stengiamės jums padėti.Tikimės užmegzti ilgalaikius verslo santykius su jumis.

2. Prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba laisvas darbo vietas ir ginčų interneto svetainėje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Iprojektas.lt.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir penkių žvaigždučių.

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Pažadame, kad išspręstumėte problemą, jums 100%, kad esate patenkintas.

Klientas
2023-06-05
Satisfait!
Klientas
2023-06-01
Aš negaliu patikėti, jie nuostabus! Labai tikrovišką sceną, gali imituoti išvaizdą, skirtingas šviesas dienos metu, nereikia įjungti šviesos, taip pat gali būti dažai, sienų nustatymas ir rodymas ant stalo yra geras pasirinkimas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai