1Pc Nerūdijančio Plieno Siūlai Žirklės Pjovimo Praktinių Siuvimo Reikmenys, Žirklės Pjovimo Kryželiu Siuvinėjimo Siūlus "Clippers"

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.41 €3.60

Galimos Funkcijos


Specifikacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Medienos apdirbimo

Prekės Pavadinimas:

PlumHOUSE

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Nešiojamas, lengvai naudojamas

Dydis: apytiksl. 11cmx2.2cm/ 4.33x0.86 colių

Idealiai tinka naudoti namuose.Plačiai taikyti savo kasdieniniame gyvenime

Pakuotė:1 x žirklės

【Aukštos Kokybės Medžiaga】Šį siūlai, žirklės, pagamintas iš geros kokybės didelės anglies įrankinio plieno, Itin aštrūs nerūdijančio plieno peiliukai, plastikiniu korpusu su korozijai atsparių matinio lenkijos, pelėsių įrodymas ir rūdžių įrodymas, Šių siuvimo žirklės yra patvarus ir lengva naudoti. 【Gana Aštrus】patarimai U siuvimo žirklės yra gana aštrus, galima sumažinti siūlai lengvai, taupyti savo energiją.Jo geras produktas, siuvimo, siuvinėjimo ir amatų rūmai.

【Geri įrankiai gyvenimą】Puikus naudinga ir praktiška priemonė, skirta įvairių medžiagų žvejybos linija, audinio, siūlų.Taip pat geras aksesuaras siuvėjo, amatų, thrum, apdailos ir kt.Aštrūs peiliai, kad jums nustatyti augalų ir filialų vargo.Patogu dešiniarankiams arba kairiarankiams naudoti.

【Vientisas Dizainas 】vientisas dirbti yra patogiau ir patvarus, 4.33 į(11cm) mini dydžio, sriegis cutter yra kompaktiškas ir nešiojamas, todėl galite imtis U siuvimo žirkles, bet kur naudoti.

【Svarbi Pastaba】 Pastaba: nėra specialaus dangčio viršuje siūlai, žirklės ir jie bus uždarytas visą laiką, kai jų nenaudojate.Prašome įdėti siūlai žirklės iš vaikiškų pasiekti, kad nebūtų jų skaudinti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai