Magnetinis Atsuktuvas Bit Nustatyti, Anti-Slip Magnetinis Grąžtas Nustatyti, S2 Magnetinio Poveikio, Stiprus Magnetinis PH2 Bitai, 12PCS

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.02 €18.51

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

Xzante


Aprašymas

Magnetinis poveikis grąžto: magnetas, kad poveikis Phillips grąžtai yra stipresnis nei kitų grąžtus, ir ji gali lengvai ir greitai nustatyti daugiau varžtai ir išvengti gręžimo karūnos stumdomas.

[Anti slip patarimai]: magnetinis atsuktuvas galva yra stiprus magnetizmas ir anti slip patarimų, kaip užtikrinti, kad kiekvienas kraštas būtų galima tiksliai užfiksuota su varžtais.

[Aukštos kokybės medžiaga] Phillips gręžimo poveikio magnetas yra pagamintas iš aukštos kokybės S2 plieno, aukštos kietumas, atsparumas dilimui, atsparumas smūgiams, stiprus ištvermė ir ilgaamžiškumas.

Ilgas grąžtas ir aukšto sukimo momentas: gręžimo karūnos su įmontuota didelio sukimo momento ir pratęsė ilgą grąžtas padeda įsisavinti didelio sukimo momento poveikio vairuotojas taip išplėsti jos tarnavimo laiką

[Plačiai naudojami] Šie ilgai kryžminis atsuktuvas vadovai gali būti suderinama su poveikio, atsuktuvai, elektriniai atsuktuvai, rankinis, atsuktuvai, 1/4 colių, atsuktuvai, lynai, grąžtai, belaidžių, grąžtai, elektriniai atsuktuvai, rankinis, atsuktuvai, elektriniai grąžtai, pneumatinis, grąžtai ir kt.Poveikio vairuotojas bit rinkiniai yra plačiai naudojami mechaniniai įrenginiai, automobiliai, motociklai, dviračiai, baldai, elektroninė įranga ir kt.

Spalva:Juoda

Medžiaga:plienas

Dydis:25mm, 50mm, 65mm, 70mm, 90mm, 150mm

Pakuotės Turinys:

12 * atsuktuvas bit(25mm, 50mm, 65mm, 70mm, 90mm, 150mm, 2 kiekvienam)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai