Dviračių Oda Priekinėje Rėmo Maišelį Balnelis Vairo Dviračio Krepšys Didelės Talpos Kalnų Dviračio Rėmo Krepšys Dviračio Rankenos Priekinis Vamzdis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.34 €8.91

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

dviračio priekinio rėmo krepšys


Aprašymas

Dviračio Rėmą Odinis Maišelis: stilingas ir praktiškas aksesuaras už savo dviratį.Pagaminta iš dilimui atsparių odos su išskirtiniu kokybiškos ir patvarios metalinės sagties.Paprasta įdiegti, tinka įvairių dydžių bei rankenos.Platus saugoti savo telefoną, piniginę, raktus ir dar daugiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dviračio Rėmą Odos Maišas

Dydis: apie 22.2x9.8x6cm/8.7*3.9*2.4 į

Svoris: apie 160g

Medžiaga: PU oda

Pakavimo Sąrašas:

1*Dviračio Rėmą Odos Maišas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.PU Medžiaga: Jis yra atsparus vandeniui, todėl jūsų daiktai yra apsaugotas nuo vandens ir drėgmės.Jis yra pagamintas iš PU medžiagos, kuri yra dilimui ir lūžių, atsparus vandeniui.Šio dviračio rėmas odos maišas yra kietas ir saugus.

2.Išskirtinis Gaminys: Šis odinis krepšys, pagamintas iš dviračio rėmą turi didelės talpos, kad gali tilpti daug smulkių daiktų, įskaitant raktų, mobiliųjų telefonų ir kitų daiktų.Be to, ji yra stulbinantis ir originalus retro išvaizdą dizainas.

3.Idealiai tinka pakartotiniam naudojimui: Šio dviračio rėmą odos maišas apima ilgalaikį metalo sagtis, kuri leidžia jums lengvai uždaryti savo maišą ir apsaugoti savo saugomus daiktus nuo dulkių ir vandens.Tai ideali vieta pakartotinai ir turintys lengva naudotis.

4.Paprastas Montavimas: Nenaudodami jokių įrankių, galite lengvai pridėti arba nuimti šį oda dviračio rėmo krepšys iš jūsų rankenos dėka savo greito išleidimo ir diegimo sistema.Rankenos gali būti įvairių dydžių.

5.Siūlome visokeriopą Naudą: Dėl įvairių jojimo poreikius ir jojimo stilių, tai dviračio rėmo krepšys gali būti tvirtinamas įvairiose vietose, spindulio, top tube, nugaros, priekyje, arba uodega savo dviratį.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai