Dviračių Šalmas Vyrai Moterys Lauko Motociklo, Dviračių Šalmai su LED Šviesos atsparus smūgiams Saugos Skrybėlės Suaugusiųjų Juoda Rausva

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €20.74 €34.57

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

NŠS

Prekės Pavadinimas:

BoFaCarry

Amžiaus Grupė:

(Suaugusieji) Vyrai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

OD033304-01

Oro Ventiliacijos Angos:

16 - 20

Tipas:

Vientisai-suformuoti Šalmas


Aprašymas

Aprašymas:

Medžiaga: dviračio šalmas pagamintas iš tvirto KOMPIUTERIO korpuso ir didelio tankio EPS putų vidinis apvalkalo, kurios padeda absorbuoti poveikį ir apsaugo galvą atveju susidūrimo.

Saugos apsauga: Įrengta USB įkrovimo ir nuimamas galiniai LED žibintai, ji turi tris skirtingų apšvietimo režimai: pastovus apšvietimas, mirksi, ir greitai mirksi.Tai padeda įspėja automobilių ir padėti kitiems vairuotojai už jums aiškiai nustatyti savo kryptį, kad jis saugus ir ryškesnis važiuoti.

Kvėpuojantis: dviračio šalmas priima vėdinimo projektavimas su 18 ventiliacijos angas, leidžia orui cirkuliuoti ir išlaikyti vėsa.

Reguliuojamas: dviračio šalmas gali būti naudojamas įvairių dydžių, vyrų ir moterų galvose.Vadovas apskritimo ilgis yra 22.83, kad 24.41 colių (57 iki 62 cm).Greito atleidimo mygtuką ant nugaros gali padėti jums lengvai ir greitai įdėti arba pašalinti šalmas.

Plataus pritaikymo: minkštas vidinis pamušalas gali sugerti prakaitą nuo galvos, sumažinti nemalonius kvapus sukelia prakaitas, ir padėti išlaikyti gerą komfortą.Vidaus padas parama yra nuimamas ir plaunamas, laikyti jį švarus ir kietas visą dieną.

Specifikacija:

Medžiaga: Shell KOMPIUTERIS+Vidinė NŠS

Technologijos: Pelėsiai

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Vadovas apskritimo dydis: Apytiksl.57-62cm/22.44-24.40 colių.

Vidinis plotis: Apytiksl.18cm/7.08 colių.

Vidinis ilgis: Apytiksl.23cm/9.05 colių.

Svoris: 260g

Ventiliacijos angos: 18

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Šalmas.

1 Gabalas, USB Kabelis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai