Naujas Super Šviesus XHP100 LED Usb Įkrovimo Dvigubo Galvos Prožektorius, Kišeninis Žibintuvėlis Darbo Dėmesio centre Floodling Šviesos Fakelas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.84 €17.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Šviesos Šaltinis:

LED Lemputės

Apšvietimo Atstumas:

> 500 metrų

Modelio LED Karoliukai:

L2

Paramos Dimeris:

2-4 failų

Sertifikavimo:

ce

Prekės Pavadinimas:

PDQ

Elemento Tipas:

Žibintai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įkroviklis:

Įkrovimo

Korpuso Medžiaga:

ABS

atsparus vandeniui:

Taip

Sniegas:

Kita

Blykstės Tipas:

žygiai, kempingas, Medžioklė, Dviračių sportas


Aprašymas

Specificaiton:

Tipas: USB Įkrovimo Lemputė

Medžiaga: ABS

Baterija: 10000mAh (Built-in) Baterija)

Ryškumas: 100000Lumens

Įkrovimo Laikas: 3 Val.

Įkrovimo Įtampa: 5V

Iškrovos Įtampa: 4V

Režimas: 3 Režimai

Apšvietimo Atstumas: 800m(2625FT)

Įkrovimo Būdas: USB Tiesioginis apmokestinimas

Baterijos Indikatorius: Kai visiškai įkrautas, visų keturių pusių yra mėlynos ir bus visiškai apšviestas

Krovimo Indikatorius: žalia lemputė mirksi, kai baterija įkraunama.Pilnai įkrauta, žalia šviesa dega

Savybės:

【SUPER RYŠKIOS ŠVIESOS】- LED įkraunamas žibintuvėlis aukštus liumenų su SMD LED lustas, didelis, plataus kampo spinduliavimo spektrą.Ryškumas yra iki 10000lm, šviečiamojo pusę futbolo srityje, švitinimo atstumas gali siekti 800M(2625ft), įkraunamas prožektorius žibintuvėlis tinka kempingas, kelių žvalgyba, apšvietimas.

【10000mAh LI-ION BATERIJOS】- LED Prožektorius, built-in 10000mAh Li-jonų baterijas, iki 2-6 valandų baterijos veikimo laikas, mėgautis savo lauko gyvenimo nakties, be nerimauti, imti fotoaparatą, mobiliojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ir kitų prietaisų kelionės metu.

【3+4 ŠVIESOS REŽIMAI】- LED prožektorius įkrovimo tiek vadovai, galite lengvai persijungti tarp silpnas-vidutinis-stiprus tris ryškumas režimai su vienu paspaudimu.Avarinės šviesos, red/blue mirksėtų žiburiai SOS režimas gali būti naudojamas lauko padėti.

【AUKŠTOS QUENITY MEDŽIAGŲ ir VANDENIUI】- Led žibintuvėlis įkraunamas yra pagaminti iš didelio intensyvumo inžinerijos ABS plastiko, ji ateina su visiškai uždara struktūra.IP44 sertifikuota kišeninis žibintuvėlis yra sprogimo įrodymas, atsparus dulkėms, smūgiams ir apsaugotas nuo vandens purslų iš visų kampų.

【24H PASLAUGŲ】- Mūsų kempingas žibintuvėlis buvo išbandyta kokybės tikrinimas.Siekiant sumažinti gedimų dažnis, jei susiduriate su defektais, atsparus vandeniui žibintuvėlis, prašome susisiekti su mumis ir mes jums iškart atsiųsime jums pakaitinį nemokamai.

Žymos

įkraunamas prožektorius žibintuvėlis, led prožektorius įkrovimo, led prožektorius žibintuvėlis, apšvietimas ryškus prožektorius

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai