1500 Liumenų COB "Keychain" Mini Žibintuvėlis 7 Režimai Įkrovimo Nešiojamas Kišenėje Šviesos su Magnetu Lankstymo Laikiklis Butelių Atidarytuvas

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.15 €12.30

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Nešiojamų Žibintų

3 šviesos spalvų:

Balta/Geltona/Raudona

Funkcija 6:

Avarinių Darbų Šviesa

Modelio Numeris:

W5133

Šviesos Šaltinis:

LED Lemputės

Naudojimas:

Kempingas ; Skaitymas ; Remontas ; Žvejyba ;Kasdien darbo

Apšvietimo Laikotarpį (h):

5

Garantija:

2 metai

Yra Baterijų Reikia:

No

Funkcija 5:

Naktinė Žvejyba

Baterijos Talpa:

500mAh Ličio Polimerų

Maitinimo Šaltinis:

Įkraunamoji baterija

Medžiaga:

Aliuminio lydinys+PC

Funkcija 8:

stalinis žibintas skaityti

Produkto ryškumas:

1000 Liumenų

funkcija 1:

kempingas žibintų

Baterijos Tipas:

LIČIO JONŲ

Korpuso Medžiaga:

Aliuminio

Sertifikavimo:

ce

funkcijos 2:

Remontas šviesos magnetinis

funkcija 3:

Butelio Atidarytuvas

Prekės Pavadinimas:

yifanao

funkcija 4:

Pultelio Šviesos

objektyvo:

LED prožektorius

Kilmės:

Žemyninė Kinija

įkrovimo lizdas:

Tipas-C Baterija

Savybės:

Magnetinio Įsiurbimo, Plonas ir lengvas, USB Įkrovimo C

Funkcijos 7:

raudona įspėjamoji lemputė

atsparus vandeniui:

IPX4


Aprašymas

Didelis Ryškumas - Tai keychain žibintuvėlis galite skleisti 1500lumens žibintai maksimalus.Tai teikia ryškios šviesos su plataus kampo.Didelis COB Techninės LED leidžia ši šviesa turi būti naudojamas kaip maža darbą šviesos ir avarinės šviesos.

Nešiojamų Dizainas - stiprus magnetas bazę ir pasukti rankena leidžia jums paleisti savo rankas per darbą.Magnetas konstrukcija leidžia lempa prie metalo, ir 180°sulankstomas rankena leidžia lempos būti išdėstyti įvairiais kampais arba pakabinti tam tikrose vietose.

7 Šviesos Režimai - kompaktiškas žibintuvėlis turi 7 šviesos režimai atitinka jūsų skirtingiems reikia: stiprus balta šviesa / Silpna balta šviesa / Strong geltona šviesa / Silpna geltona šviesa / Raudonos šviesos / Red light "flash".Ilgai paspauskite maitinimo mygtuką, kad didžiausias šviesumo balta šviesa.

USB Įkrovimo - Tai USB įkraunamas žibintuvėlis yra varomas didelės talpos įmontuota įkraunama baterija, Tipas-C USB įkrovimo yra super greitai , o usb kabelis yra įtrauktas.

Plačiai Naudojamas - nešiojamas žibintuvėlis turi karabinai, kad gali būti lengvai pridedamas prie raktų žiedas arba maišus, ir tai yra vandens ir atsparus smūgiams.Kita vertus, jis taip pat yra gera butelio atidarytuvas.Jūs galite jį naudoti įvairių scenarijų, pavyzdžiui, kempingas, vaikščioti šuo, ieško dalykų, remontas.

Dviejų stilių pasirinkimas

STIPRUS MAGNETAS----galingas magnetas yra integruota į galinį galingas mini led žibintuvėlis,Jis gali būti patogiai čiulpti savo rutulio formos rankena ar kitose vietose.

KARABINAI ---led keychain turi įrašą, kurį galima pakabinti ant maišelio arba raktas, kaip mažas kabo žibintai.

Pastatytas didelės talpos bateriją ,ji gali naudoti 5 valandas

TRIKOJO VARŽTĄ UOSTO----trikojo varžtą uosto apačioje mažytė žibintuvėlis gali būti lengvai ant trikojo, jis taip pat yra geras partneris savo darbą.

7 Šviesos Režimai - kompaktiškas žibintuvėlis turi 7 šviesos režimai atitinka jūsų skirtingiems reikia: stiprus balta šviesa / Silpna balta šviesa / Strong geltona šviesa / Silpna geltona šviesa / Raudonos šviesos / Red light "flash".Ilgai paspauskite maitinimo mygtuką, kad didžiausias šviesumo balta šviesa.

Sukiojamomis Stovas----Mini cob žibintuvėlis su 180 laipsnių grįžtamasis stovėti, gali stovėti ant darbalaukio ir atleiskite savo rankas.

Tipas-C Uosto----Su keychain žibintuvėlis USB-C yra įkraunamas ir priima tipas-C uosto krovimo režimas pagreitinti krovimo laikas.

BUTELIO ATIDARYTUVAS----Šį mygtuką žiedas šviesa yra taip pat geras butelio atidarytuvas, galite jį naudoti patalpose ir lauke.Pavyzdžiui, kempingas, žygiai, alpinizmas ir nuotykių.

Galia ekranas----100%-75%-50%25% ,stebėjimas Realiu laiku likusios galios Vandeniui: IPX4

Platus Taikymas

Žymos

mini led nešiojamas žibintuvėlis keychain, mini cob led žibintuvėlis keychain, įkraunamas žibintuvėlis keychain

Klientas
2023-06-05
Puikus žibintuvėlis visada nešiotis su savimi, tačiau pareiškė, baterijos veikimo laikas neatitinka realaus vieną, iš tiesų ji trunka apie valandą

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai