GTBL 6 VNT Pincetai Lenkti Išlenktas Gumos Patarimas Pincetu Nerūdijančio Plieno Amatų Pincetu Lab Papuošalai Priėmimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.16 €16.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF


Aprašymas

Komplektą sudaro: jūs gausite 2 vnt nurodė, pincetas su lenkta gumos vadovai, įvairių stilių ir spalvų, matavimo maždaug. 6 cm ilgio, tinkamas dydis leidžia jums patogiu jiems naudoti be jausmas daug naštos.

Guma dengtos dizainas: šių išlenktas pincetu priimti guma dengtos išlaikyti patarimas dizainas, kuris nėra lengva paslysti ar judėti, suteikia minkšta rankena be subraižymo ar breaking subtilus tikslus, gerinant kokybę ir efektyvumą savo darbą.

Svarbi informacija: šios lenktas pincetas yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, lengvai pertrauka, nedeformuokite, išnyks ar rūdžių, dažų dangos pincetu " galvos yra pagaminti iš gumos, kuri nėra lengva nukristi, featuring gražus elastingumą be pernelyg minkštas, praktiškas ir patikimas naudoti.

Platus programas: šios išlenktas patarimas pincetu yra gražus kūrinys ir paprasta valdyti, gali būti taikomos įvairiems tikslams, pvz., tvarkymo papuošalų ir rankdarbių, clip žetonų ir kitų smulkių dalių ir t.t., įvairios paskirties laukia jūsų atrasti.

Platus funkcijas: gumos danga ant viršaus šių amatų pincetu siekiama ne tik išlaikyti paviršiaus daiktai nebūtų subraižyti, bet ir sumažinti tikimybę, kad jūs negalėsite gauti subraižyti iki smailiu galiuku, kad būtų lengviau ir patogiau jums klipas mažus objektus ir jų dalys.

Pastaba:

Nurodė elementus, laikykite atokiai nuo vaikų.

Spalva: sidabrinė + juoda + raudona

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

3 * Dvigubo lenkimo raudona plastikinė mova, pincetai

3 * Vieno lenkimo juodo plastiko mova pincetu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai