Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Nešiojamą Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Zoomable Aliuminio Lydinio Medžioklės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.02 €17.18

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Sertifikavimo:

Nėra

Prekės Pavadinimas:

EECOO

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Nešiojamą Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Zoomable Aliuminio Lydinio Medžioklės

Savybės: 1. 850nm Bangos ilgis: infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis gali išmesti aukštos energijos 850nm infraraudonųjų spindulių šviesos, ir turi būti naudojamas kartu su kitais naktinio matymo prietaisai, kad jums matyti aiškiau.

2. Zoomable: infraraudonųjų spindulių LED žibintuvėlis gali realizuoti priartinimo funkcija per teleskopinis žibintuvėlis, kuris yra tarpmiestinio ir trumpą atstumą šviesos pildymo.Asortimentą šviesos užpildymas yra apie 100-200 metrų.

3. Atsparus smūgiams ir Vandeniui: Tai zoomable infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis yra suprojektuoti su šoko įrodymas, stabdžių sistema ir vandeniui kūno ir uodegos yra įrengta virvelę, kuri yra lengva atlikti ir tinka nakties veikla.

4. Naudojimas: infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis priima išplėstinė infraraudonųjų spindulių LED su didelio efektyvumo ir mažos šilumos varža, kuri yra naudinga geriau naktinio matymo kempingas, naktinė žvejyba, skrydžio naktį, navigacijos, urvuose ir medžioklė.

5. Aliuminio Lydinio Apvalkalas: infraraudonųjų spindulių naktinio matymo žibintuvėlis priima aliuminio lydinio korpusu, kuris yra dėvėti, atsparus smūgiams, suspaudimo, atsparus smūgiams, atsparus oksidacijai, ne korozinis ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Svoris: Apytiksl. 98g/3.5 oz

Gaminio Dydis:

Shrinked:

Ilgis: 132mm/5.2

Galvos Skersmuo: 30mm/1.2

Uodega Skersmuo: 25mm/1in

Ištemptas:

Ilgis: 150mm/5.9 į

Galvos skersmuo: 30mm/1.2

Uodega Skersmuo: 25mm/1in

Maitinimas Akumuliatorius: 1pc 18650 ličio baterija(Įtraukti)

Šviesos Šaltinis: IR infraraudonųjų spindulių šviesos

Bangos ilgis: 850nm

Paskirtis: Naudojama naktinio matymo akiniai, NVS, NVG "PASIDARYK pats", fotoaparatai, mobilūs telefonai, monokuliariniai akiniai, akinių ir kamerų, kad ne blokuoti spindulių šviesos, kaip pagalbinis šviesos papildas

Paketų Sąrašo: 1 x Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis(Baterijos neįtrauktos)

Pastaba: žmogaus akis negali matyti infraraudonųjų spindulių.Rekomenduojama naudoti infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis kartu su naktinio matymo įranga, pakeisti bendrojo kameros.

Kaip naudoti:

1. Įdėkite bateriją ir paspauskite uodegos jungiklis įjungti šviesos 2. IR infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis nėra paprastas LED žibintuvėlis (tik silpnas raudona lemputė, LED rodo, kad žibintuvėlis yra) 3. Infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis turėtų būti naudojamas su naktinio matymo akiniai, NVS, NVG "PASIDARYK pats", fotoaparatai, mobilūs telefonai, monokuliariniai akiniai, akinių ir kamerų, kad ne blokuoti spindulių šviesos, kaip papildomas šviesos kompensacija

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai