MUQZI Dviračio Vairo Juosta Anti-Slip Slopinimas Kelių Dviratį Rankena Diržas Apsiaustas Prakaito Absorbcija Greitai-džiovinimo Padidinti Dviratį su šlapia Danga

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.56 €9.50

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Vairo Juosta

Prekės Pavadinimas:

Vakarų Dviračiais

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.Bet jūs galite pasirinkti laivas iš Kinijos.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

Jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.Bet jūs galite pasirinkti laivas iš Kinijos

MUQZI Slopinimas Kelių Dviračio Vairo Juosta Apsiaustas Anti-Slip Dviračių Rankena, Diržas Diržai Prakaito Absorbcija Greitai-džiovinimo Dviračių Priedai

Ypatybė:

1. Anglies Pluošto Tekstūros Dizainas: paviršiaus dizainas šio kelio dviračio vairo juosta suteikia high-end atrodo, kad išsiskirtų iš kitų rankenos juostos.

2. Prakaitas Sugeriančios ir Greitas Džiovinimas: Pagaminti su medžiagomis, kurios gali sugerti prakaito ir drėgmės greitai, o rider ' s rankos, sausa ir patogi per ilgai važiuoja.

3. Puikus Smūgio Absorbcija: Su aukštos elastinga EVA medžiagos, tai rankenos diržas dirželis efektyviai sumažina vibraciją ir smūgius nuo kelio paviršiaus, todėl sklandžiau važiuoti.

4. Plaunamas: Šis rankenos wrap galima lengvai išimti ir išvalyti, užtikrinti, kad rankenos būtų visada atrodyti ir jaustis šviežia.

5. Anti-Slydimo: neslidžios konstrukcija užtikrina rankenos juosta patikimai įtvirtintas, suteikdama optimalų sukibimą net esant drėgnoms sąlygoms.

Specifikacija:

Pagrindinė medžiaga: PU+EVA

Produkto spalva: juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Gaminio dydis: maždaug 2000x30x3mm/78.74x1.18x0.11 colių

Produkto grynojo svorio: maždaug 77g/59g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Set x Dviračio Vairo Juosta

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai