2006 - 2007 m. YZF R6 Kūno Rinkiniai 2007 YZF R6 matinė Juoda 06 YZF600 R6 Lauktuvės Rinkiniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1 978.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Injekcijos:

22 Vnt

PRANEŠIMAS:

turi Galinės Sėdynės Dangtelis yra pusė Bako Dangtelis

Heatshield:

reikia daugiau 5$

Priekinio stiklo:

reikia daugiau 10$

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Produkto Aprašymas

Būklė: 100% visiškai Naujas Antrinėje rinkoje Lauktuvės, NE OEM Medžiaga: Aukštos kokybės ABS plastiko, geras elastingumas ir šilumos tolerancijos, nėra lengva būti nulaužtas.Naudoti paties lygio, OEM kėbulo lauktuvės rinkinys ABS žaliavos.Šilumos-shield technologija priėmė.Liejimo: Injekcijos Litų Spalva: Antrinėje rinkoje lenktynių užsakymą dažytos (kaip nuotraukoje matyti) Paviršius: UV Dažytos Dažų darbas: Aukštos kokybės dažų darbas su UV dažais su 3 sluoksnių aišku, kailis apsaugoti dažų darbą.Teisingai skirtukus ir iš anksto išgręžtas skyles, kad būtų užtikrintas lengvas ir greitas įrengimas: Labai Rekomenduoju Įdiegta Profesinės Dėmesio: Lauktuvės Varžtai &Įrengimo instrukcijos nėra įtraukti.

Technologija: Papildoma UV Šviesa Solidfication Technika, dažymas ; Palyginti su įprastą tapybos , jis yra daug didesnis, spalvų sodrumas ir lustrousness.Po UV Procesą , tampa daug stipresnis atsparumą Abrazyvinių ir cheminis atsparumas .Mokėjimo

Mes priimame tik mokėjimo per Iprojektas.lt.Pristatymo informacija

lauktuvės tapyba yra labai svarbus darbas,tapyba reikia 3 kartų, glaistas,2 kartus paniting,ir 1time poliravimo,visi procesija reikia laiko, kad galėtų sausų,jei mes iki to laiko,kokybės bus sumažinti.už aukštą dažymo kokybę,mums reikia mažiausiai 10-20 dienų,taigi ,prašome palaukti, kol ją.jeigu mes iki to laiko,dažai nuostolių ateinančius vienerius metus,tada turėsite nuostolių daug.prašome palaukti, kol ji ,aukšto qality tapyba.ačiū labai.Grąžinimas Ir Garantijos 1. Visi mūsų produktai pasidalinti 1-erių metų garantija.Jei neteisingai ar sugedusį elementą, kai jūs jį gauti, plz susisiekite su mumis, prieš jums grąžinti elementą atgal.Pažadame, jokių papildomų mokesčių, sumokėsime grįžti, laivybos mokestis ir pasirūpinti, pakeitimo ar VISIŠKAI GRĄŽINTI artimiausiu metu.

2. Jei pirkėjas nori grąžinti gaminį be jokių problemų, pirkėjas turi sumokėti grįžti, laivybos mokestis.Prekės turi būti grąžinamos geros būklės ir jos originalią pakuotę ir reikmenys, niekada įdiegta arba sumontuoti.Mes negalime priimti grįžta po 30 dienų nuo pristatymo dienos.Apie mus Mes esame viena iš didžiausių profesinio lauktuvės gamykloje.Visi purvasargiai naudoti aukštos kokybės ABS plastiko, kuris yra geras elastingumas ir šilumos tolerancijos, Jei jūs negalite rasti patenkintas dažų schema lauktuvės mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis, mes galime pritaikyti bet dizainas jums patinka.Susisiekite su mumis, 1. Jokių problemų, skundą ar pasiūlymą nutiko per operaciją, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Mažai Atsiliepimų, ar ginčas .Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai. 2. Mes išspręsti jūsų problemą, darbo metu (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis).Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai