CNC-Rėmo Slankmačiai Varantys Avarijos Gynėjas Aliuminio Šakės Varantys Slankiklį Avarijos Pagalvėlės Motociklą Kritimo Apsaugos Motoroleris Mopedas K0AF

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.32 €8.83

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

LJHDFY


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Padaryta forma aukštos kokybės CNC-aliuminio lydinio, aukštos klasės liejimo, geras paviršiaus apdirbimas, dėvėti, atsparus ir labai patvarus naudoti.

Tai Priekinės šakės rėmo slankmačiai padėti apsaugoti transporto priemonės priekinės šakės, siekiant sumažinti žalos dydis ir savo motociklų ar motorolerių, gauti šio Rėmelio Slankmačiai rinkinys sumažinkite remonto išlaidas.

Slankmačiai avarijos pagalvėlės raštas gali ne tik apsaugoti jus nuo skausmo, nukrito nuo motociklų šiek tiek, bet taip pat veikia kaip pagalvėlės, jeigu motociklo krioklys.

Šios avarijos gynėjas funkcijų, su dideliu sukimo ir atsparumas stresui,skirtos užkirsti kelią savo motociklą nuo kritimo & braižymo, kai lenktynių ar greito važiavimo greičio.

Rėmas slankiklį į mados ir kietas spalvų, priverčia unikalus ir akį traukiantis, bet kokiai progai, pilnai reguliuojamas, kad tiktų jūsų jojimo stiliaus, geriausia keisti partneris jums.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Aliuminio Lydinys

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Spalva:Mėlyna/Raudona/Aukso/Juoda/Sidabrinė/Oranžinė/Titano Spalvos

Komplektą Sudaro:

1 Pora Crash Pad

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai