Nuotolinio valdymo Orlaiviai, Filtrai, Įbrėžimams Atsparus Oro Fotografija, Filtras, Aukštos raiškos Vaizdo DJI Avat/O3 Oro Vienetą

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Camera & Photo
  • Produkto Kodas: i15577
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.23 €19.65

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

ALLOYSEED

Suderinama Drone Prekės:

DJI

Modelio Numeris:

drone objektyvo filtrai

Filtro Tipas:

Nd filtras

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Pakuotė:

Taip


Aprašymas

Pilotless Orlaivių Objektyvo Filtras Įbrėžimams Atsparus Nuotolinio valdymo Orlaiviai, Filtrai, Aukštos raiškos Vaizdo ir Magnetinė Siurbimo Langelį Drone DJI Avat/O3 Oro Vienetą

Ypatybė:

1. Aukštos Kokybės : Naudojant tikslumo šlifavimo ir poliravimo procesus, drone objektyvo filtrai yra pagaminti iš optinio stiklo, siekiant užtikrinti aukštos kokybės vaizdo.Jūs galite pasitikėti šie filtrai pristatyti krištolo skaidrumo nuotraukas ir vaizdo įrašus kiekvieną kartą.

2. Vandens, Aliejaus, Purvo, Ir Atsparumas Įbrėžimams: dual-sided, multi-layer nano dangos ant lęšiai užtikrina puikų vandens, naftos, ir dulkių atstumiančią, o taip pat užtikrinti, atsparumas įbrėžimams.Šie filtrai leis jums užfiksuoti puikias filmuotą medžiagą bet kokiomis oro ar šviesos būklės, nesirūpindami smudges ar įbrėžimų.

3. Aliuminio Rėmo Konstrukcija: Paimtos iš erdvėlaivių kokybės aliuminio, rėmo drone objektyvo filtrai yra patvarus ir tvirtas, kad gali atlaikyti sąstingis naudoti lauko sąlygomis.Ne nyksta lazeriu graviruotas logotipas didina filtrai " aptakus ir profesinę išvaizdą, o matinė juoda apdaila sumažina šešėlius ir atspindžius geriau rezultatų.

4. Nešiojamieji: specialiai šių filtrai, magnetinių saugojimo dėklas yra kompaktiškas ir nešiojamas.Minkšta kempinė pamušalas interjeras turi filtrus, saugiai, neleidžia jiems iškristi transportavimo metu.Jūs galite lengvai imtis savo drone filtrai su tavimi visur, kur jums eiti.

5. Lengvas Montavimas ir Objektyvo Apsauga: Šie filtrai yra suprojektuoti, kad tilptų puikiai į savo drone ' s objektyvo, todėl diegimo greitai ir lengvai.Be to, jie ateina su objektyvo apsaugos dangtelį, kad gali būti įdiegta be išimdami filtrą jūsų po kiekvieno naudojimo.Užtikrinti, kad jūsų drone fotoaparatas lieka.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Drone Objektyvo Filtrai

Pakuotė: Taip

Suderinama Drone Gamintojas: DJI

Filtro Tipas: ND Filtras

Pavadinimas: Taikomas Avata Filtras Serija

Taikomas modelis: Avata/O3 vaizdo perdavimo

Pagrindinės medžiagos: aliuminio lydinys (rėmas)+optinis stiklas

Spalva: Juoda

Neto svoris: 0.7 g (vienas), 2.2 g (4-piece set), 3.2 g (6-piece set)

Bruto svoris: 14g (single), 54.1 g (4-piece set), 55.3 g (6-piece set)

Gaminio dydis: 2.2x1.9x0.1cm/0.86x0.74x0.039inch

Packae dydis: 6.3x5.6x2.38cm/2.48x2.20x0.93inch (vienas vnt), 10x8x2cm/3.93x3.14x0.787inch (rinkinys)

Dalykai, kuriems reikia dėmesio:

Vežimo neapima drones ir O3 vaizdo transliacijas;

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Drone Objektyvo Filtrai

[relateproductdetail/]

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai