Andoer Kamera Narve Aliuminio Lydinio Vaizdo Narve su Šaltu Batų Kalno 1/4 Colių & 3/8 Colių Temas Pakeitimo "Sony" ZV-E10 Kameros

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Camera & Photo
  • Produkto Kodas: i20284
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €32.39 €44.37

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Vaizdo Narve Sony ZV-E10

Sukonfigūruotos:

Kameros

Medžiaga:

Aliuminio lydinys

Dydis (Pxhxd):

12.5 * 5.5 * 8.5 cm

Svoris:

250g

Narvo Tipas:

Kamera Narve

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

Arealer


Aprašymas

Savybės:

【Kompaktiškas Vaizdo Narve Kamera】vaizdo narvas yra suderinama su S' ZV-E10 kameros.Ne blokas, prie fotoaparato mygtuką ir baterija, kamera, patogu naudoti ir lengva pakeisti bateriją.

【Daugiafunkcinis Kamera Narve】paprasta, bet universali platforma, galite pridėti priedai, kad jūsų vaizdo įrašymo labiau profesionalus ir kartu apsaugoti fotoaparatą nuo atsitiktinio sugadinimo.

【Stabili Kamera, Montavimas】Su standartiniu 1/4 colių varžtas montavimo savo fotoaparatą, tvirtai, galite naudoti įtraukti hex raktas išspręsti varžtą į fotoaparatą lengvai.Su gumos pagalvėlės, siekiant apsaugoti jūsų vaizdo kamerą nuo įbrėžimų.

【Kelis Montavimo galimybių】Su šalto batų kalno ir 1/4 colių & 3/8 colių varžtų skyles, diegiant įvairius priedus; 38mm standartas Arca-Swiss dugno plokštė dizainas, greitai prijunkite fotoaparatą narvas su trikoju kamuolį galva.

【Tvirta Konstrukcija】, Pagaminti iš aliuminio lydinio, medžiagos, CNC apdirbimo, su medinės rankenos, fotoaparatas narvas yra patvarus ir anti-rust.Ji taip pat suteikia jūsų kamera geriausią apsaugą visą laiką.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Medienos

Suderinama Kameros Modelis: ZV-E10

Prekės Dydis: 12.5 * 5.5 * 8.5 cm/ 4.9 * 2.2 * 3.3 į

Prekės Svoris: 160g/ 5.6 oz

Pakavimo Sąrašas:

1 * Vaizdo Kameros Narve

1 * Hex Ei

1 * Montavimo Adapteris

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai