M. 2 NVMe Metalo SSD Atveju Klavišą M B&MKey/B Mygtukas B&MKey M. 2 NVME/NGFF SSD Atveju VSD Atveju Talpyklos Aliuminio Lydinio 2230 SSD

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.31 €21.04

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Kietasis Diskas Adapteriai

Prekės Pavadinimas:

ALLOYSEED

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

M. 2 NVME/NGFF VSD Byloje M. 2 NVMe Metalo SSD Atveju 10Gbps Kietojo Disko Gaubto M Key B&MKey/B Mygtukas B&MKey Aliuminio Lydinio 2230 SSD

Ypatybė:

1. Kompaktiškas Dydis: Mūsų m.2 nvme ssd atveju talpyklos gali pasigirti kompaktiško dydžio, kad daro tai puikus on-the-go naudojimo ir integravimo į įvairių prietaisų.Jos mažas form faktorius leidžia lengvai perkeliamumas ir besiūliai integracija į įterptųjų sistemų.

2. M. 2 NVMe SSD Suderinamumas : Patirtis galia NVMe technologijas, su mūsų m.2 nvme metalo vsd byla.Jis siūlo vientisą suderinamumo specialiai M. 2 NVMe kietojo kūno diskai.Įrengta a Tipo C įvesties sąsaja ir M Key B&M Klavišą SSD sąsaja, ji užtikrina greitą ir patikimą duomenų perdavimą.

3. M. 2 SATA SSD Suderinamumas: Mėgautis lankstumą, mūsų išorinis ssd atveju, kuris remia M. 2 SATA kietojo kūno diskai.Su savo Tipo C įvesties sąsaja ir B Klavišą, B&M Klavišą SSD sąsaja, ji pateikia įvairias ryšio galimybes, už sklandų duomenų perdavimą.

4. Patvarus Aliuminio Lydinio Korpusas: Mūsų SSD talpyklos funkcijos tvirtas aliuminio lydinio korpusas, kuris padidina jos patvarumą ir atsparumą.Aliuminio konstrukcijos ne tik apsaugo jūsų kietojo disko, bet taip pat aids šilumos išsklaidymo, užtikrinti optimalų našumą ir ilgaamžiškumą.

5. Parama Kelių Ratai Protokolai : Šis kietojo disko gaubtas, palaiko tiek NVMe ir SATA protokolus.Su teoriniais skaitymo/rašymo greitis pasiekti iki 1000MB/s, ji suteikia optimalią paramą didelės spartos duomenų perdavimas.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: SSD Talpyklos

Pakuotė: Taip

Gaminio dydis: 52.00x28.00x10.00mm

Gaminio dydis: 2.05x1.1x0.39inch

M. 2NVMe SSD Talpyklos

Standžiojo disko protokolas: NVMe

Įvesties sąsaja: Tipas-C

Standžiojo disko sąsaja: M Key B&M Raktas

M. 2SATA SSD dėžutę

Standžiojo disko protokolas: SATA

Įvesties sąsaja: Tipas-C

Standžiojo disko sąsaja: B Klavišą, B&MKey

Medžiaga: aliuminio lydinys

Paramos standžiojo disko protokolas: NVMe/SATA

Teorinės skaityti ir rašyti: 1000MB/s

Dydis: 5.2cmx2.8cmx1cm/2.05x1.1x0.39inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X 2 M. NVMe Metalo SSD Atveju

1 X Duomenų Kabelis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai