Žaidimų Jutikliai Portable Home Office " Kompiuterio Bazės Pelės Mygtukai Aukštos Kokybės Subtilus Krašto Patvarus, Ergonomiškas Riešo Parama

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.07 €5.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Kita

Prekės Pavadinimas:

Woopower

Modelio Numeris:

Nėra

Dydis(apytiksliai):

25x30cm

Medžiaga:

Guma


Aprašymas

Savybės:

【 Komfortą ir paramą】Geros medžiagos pelės mygtukai, kai gumos skonio, spalvinimas yra aišku, traukti ne balto ženklo elastingumas, kietumas yra tvirtas, minkštas ir patogus, gaivus nelieskite rankomis, ilgas naudojimo laikas.Jūsų riešo maksimalų komfortą ir paramą.Tai sumažina riešo dirginimas ir riešo skausmas.

【 Nuosekliai paviršiaus tekstūros】nuosekliai paviršiaus tekstūra suteikia jutiklis optimalų vaizdai verčia pelės judėjimą į žymeklio judėjimo, pagerėjus per dažnai nesuderinamas arba purvinas stalo paviršių.

【Gera kietumas】Skristi šilkiniai, stiprus tvirtumas, geras kietumas, stabilus ir sunku judėti,puikius tiek, belaidės pelės ir laidinio pele.Su dydis:25x30cm/9.8x11.8v.Tai labai didelis žaidimų pelės kilimėlis su tiksliai valdyti žymeklį ir lygaus paviršiaus.

【Vidutinio paviršiaus trinties】Šis žaidimų pelės padas suteikia vidutinio trinties paviršius suteikia teisę sumą atsparumas pelės kojų, kai pradėti arba sustabdyti greito ir staigaus judesio bendras mažai žaidimų.Ir pelės padas apsaugo jūsų rankų ir riešo liečia tiesiogiai su kieto ir šalto darbalaukio.

【Non-slip gumos】neslidžios gumuotos bazę.Sunkiųjų rankena stabili, judėjimo, o greitai sklandymo.Gumos paviršius padeda išlaikyti lanksčius paviršius vietoje ir apsaugo audinį nuo grupavimas priekyje pelę ir trukdo sklandžiai pelę judėjimas

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Guma

Spalva:Juoda

Dydis(apie):25x30cm/9.8x11.8inch(LxW)

Pakuotė:

1pc x Pelės Mygtukai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai