led Dimmer, Smart Controller Tuya Zigbee Suderinama Su Alexa/ "Google" Namuose viena spalva/rgbcct/RGBW/RGB BMT LED Šviesos Juostelės

2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.79 €11.58

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Plastikiniai

Ryšio režimas,:

Commcon anodo

Įtampa:

5-24V

Elemento Tipas:

RGB Controler

Dydis:

89*48*23.5 mm

Taikoma Žibintai:

Led juostos

Prekės Pavadinimas:

taslauk

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Maitinimo Šaltinis:

DC

Maks. Keliamoji Galia:

6A Per kanalus

Sertifikavimo:

BMK, ce, ROHS

Modelio Numeris:

RGBcct Controler

visa produkcija:

15A max

Galia:

6A Per kanalus

Garantija:

1

Nuotolinio Valdymo Atstumas:

20meter


Aprašymas

Pastaba:

Turi būti naudojami su ZigBee maršrutizatorius

RGBCCT -----RGBWC---skirti 6PIN RGBCCT(RGB+Balta+Šiltai balta LED JUOSTELĖ)

RGBW----RGBW---Skirti 5PIN RGBW ar RGBWW LED Juostos

RGB---RGB---Skirti 4PIN RGB LED Juostos

BMT --CW--Už BMT led juostos

Vienos spalvos ---DW---skirti vienos spalvos led juostelės

RGB BMT Dimeris Modulis Muzikos Sinchronizavimo Tuya Smart App Kontrolės su Alexa Echo 3.0 Smartthings Vartai APP Nuotolinio Valdymo DC 12V 24V

Pagal MoesHouse

Pagrindinės Savybės:

1.ZigBee Smart RGBCCT LED valdiklis yra skirtas transformuoti mūsų namas RGB+C+W LED juostos į smart tie, kurie su įvairių pažangių funkcijų, su all-in-viename prietaise.Daugiau jokių sudėtingų priedų reikia su ZigBee stebulės reikia tik normaliai pridėję valdiklį į savo išmaniuosius telefonus.

2.Suderinama su Smart Gyvenimą Programą, užtikrina jo daug išmaniųjų funkcijų valdymas naudojantis išmaniaisiais telefonais.Sinchronizuoti jūsų žibintai su filmai ,muzika ir žaidimai, Tuya Smart App mėgautis apšvietimo efektas, kuris sinchronizuoja su sklypo paveikslėlio iš karto, ir patirti daugiau subtilus atmosfera apšvietimo efektas jūsų spalvinga gyvenimo būdą, kaip muzikos garso spalva keičiasi funkcionalus.

3. Šviesumą ir spalvų temperatūrą reguliuojamas dimmer funkcija šio LED valdiklis suteikia savo veiklos rezultatus, kaip stiprumą su 0%-100% Ryškumas šviesos srautą galima reguliuoti, siekiant patenkinti asmeniniams poreikiams;16 mln. spalvų (pasirinktinai App padaryti tradiciniais LED juostelės atlikti daug lanksčiau.

4.Platus suderinamumas su ne tik Tuya ZigBee centru,bet ir Echo Plius SmartThings Zigbee 3.0 hub;Paprastas valdymas balsu yra šio LED valdiklis, skirtas išlaisvinti savo rankas;Bevielis nuotolinio valdymo jūsų prijungtų prietaisų, nesvarbu, kur esate pridėję į prietaisą į ZigBee 3.0 hub sėkmingai.

5.Įvairių scenos neprivaloma, kaip mėgstamą,nuotaikos,poilsio ir gyvenimo grafiką ir pridėti arba laikmatį įvairių planų, jūs turite pasirinkti App pradėti savo automatinė gyvenimo būdą;Prietaiso dalis jūsų šeimos ir draugų, kad būtų patogiau; įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Techniniai duomenys:

ZigBee RGBCCT LED Valdiklis:

Įėjimo Įtampa: DC12~24V

Dydis: 24x40x90mm

Rezultato Srovė/Kanalas: 6 A maks.

Apsaugos lygis: IP20

Iš viso Išėjimo Srovė: 15A max

Darbo Temperatūra: -20°C~60°C

Bendro Anodo

Pastovios Įtampos

LED Šviesos Juostelės:

Saugojimo Temperatūra:-40-80℃

Darbinė Temperatūra: Nuo-25-60℃

Klientas
2023-08-17
Puikiai veikia, ir tvirtai laikosi Ha per zigbee2mqtt. Aš paėmė reguliari: Sklandžiai on/off + šviesumo reguliavimas
Klientas
2023-08-07
Puikus valdytojas, paėmė redakcija už vieną spalvą, kaip rezultatas, sklandžiai pasukamas juostos įjungimas ir išjungimas, leidžia keisti ryškumą, įskaitant Alisa. Man nepatiko, kad nėra aprašymo, kaip jai veikti poravimo režimu (5 kartų galima įjungti ir išjungti), taip pat kontaktus laidai yra kai kurie nesuprantamas (sudraskė juos išjungti ir prilituoti juos tiesiogiai). Paprastai patenkintas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai