X-go 36V 10Ah 500W 350W Ličio Baterija Hailong 1 Li-ion Elektrinis Dviratis E-Bike

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €257.54

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

XGO


Aprašymas

36V 10Ah E-Bike Ličio Baterija + Kroviklis X-go Ebike baterija, naudojant aukštos kokybės 18650 ličio-jonų baterija, kartu su didelio stiprumo BMS apsaugos valdyba, baterijos įkrovimo ir iškrovimo ciklų iki 1000 kartų, gyvenimo trukmę iki 5 metų.

Tuo pačiu metu, mes turime savo sandėlyje ir profesinės remonto įranga Jungtinėse amerikos valstijose, produktai yra siunčiami iš Jungtinės valstijos.Mūsų akumuliatorių kokybę garantuoja vienerius metus. 30 dienų grąžinimo,taigi bet kurio produkto kokybės problemų gali būti išspręsta pirmą kartą.Atminkite:(Prieš nupirktas) 1.Patvirtinti įtampa E-bike baterija taip pat, kaip jūsų E-bike 2.Į demension apie prekę: 360*90*92 mm / 14.17*3.54*3.62 3 colių.Prašome užtikrinti, kad teigiamas polius įvykdymo uosto atitinka teigiamą polių prijunkite taip, kad aviod trumpojo jungimo. 4.Jei jums reikia vykdyti kabelį prijunkite prie dviračių valdiklio maitinimo laidas, prašome atminti, kad raudoną laidą yra teigiamas , juoda viela yra neigiamas - 5.Prekės bus išbandyta ir guranteed 100% geros darbo prieš pristatymas.Įmontuoti: Tinka 36V E-bike Baterija ir jūsų variklis turėtų būti 36V 250W-500W Dalys, įskaitant: 1 x Ličio Baterija

1 x Įkroviklis

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Baterija Fiksuotojo Plokštė

1 x Garantinė Kortelė

2 x Klavišus Specifikacija: Baterijos Tipas:HailongLithium-ion Vardinė Įtampa / talpa:36V / 10Ah Baterijos N. W/G. W: 3.00 KG/3.40 KG Baterijos Dydžio(mm) : 360*90*92 Byla Medžiaga:ABS+Aliuminio lydinio Baterija Spalva: Juoda Baterijų derinių:10-Ų,4-P Komponentas: Li(NiCoMn)O2 Ląstelių kokybė: 18650-2500mAh Varža: ≤150mΩ Rekomenduojame naudoti:200W-750W biudžeto Įvykdymo patvirtinimo Standartas srovė:25A Išleidimo Cut-off įtampa:30 V Iškrovimo ciklų trukmė:1000 kartų Iškrovos metodas :Apačioje išleidimo Saugiklis įmontavimo padėtis:Viduje ant PCB Saugiklis Skersmuo(mm):5 Saugiklis Ilgis(mm):30 Saugiklio Srovė: 30A Sertifikavimas: CE,RoHS,KAULŲ ir raumenų sistemos Darbinė temperatūra Baterija:0°C~45°C; Iškrovimas:-20°C~60°C; Storage:0°C~30°C) Sauga: PCB lenta Apsauga:Per imti,per biudžeto įvykdymo patvirtinimo,daugiau apkrovos ir trumpojo jungimo.BMS valdybos Apsauga:BMS yra naudojamas prižiūrėti bateriją priemonę, jos įtampa, temperatūra, srovė ir SOC (Įkrovos), duoti signalą pagal negerai aplinkybė, nutraukė elektros nuorodą į sunkią padėtį siekiant apsaugoti bateriją ir padaryti jo gyvenimą ilgiau.BMS gali subalansuoti energijos, be baterijų, kad jie daugiau identiškų ir plėsti savo iškrovimo ciklų.Pastaba: Vengti mokesčių, saulės poveikio.Prašome fullfill e lectricity pirmą kartą prieš naudojant.Atsargumo priemonės: 1. Baterijos negali būti arti aukštos temperatūros šilumos šaltinis 2. Išvengti apmokestinimo tiesioginių saulės spindulių 3. Turi būti apkaltintas skirta ličio baterijos įkroviklis 4. Neturėtų būti jokių metalinių daiktų kritimo į baterijos sąsają, kad būtų išvengta trumpojo jungimo. 5. Nedėkite akumuliatoriaus drėgnoje vietoje arba vandens. 6. Negalima ardyti ar modifikuoti baterija 7. Netaikomos išorinės jėgos, kad baterija arba mesti jį dideliame aukštyje. 8. Kai baterija yra nenaudojamas, jis turėtų būti visiškai įkrautas ir laikomas sausoje ir vėsioje vietoje.Ir visiškai nemokamai-kas 2 mėnesius.

Kodėl Verta Rinktis Mus ?

--Saugomi tvirtas aliuminio korpusas, lengva transportuoti;Modernios Formos dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti Ekologinio draugiškas ir saugus naudoti.Jis gali būti naudojamas dviratis,lauko, ir t.t.Ličio jonų bateriją galima įkrauti ant dviračio, ar lengvai išimamas laikymo ar įkrovimo jūsų namuose, biure ar kelyje.

--Gerai suprojektuoti baterija stabdžių žibintas, imobilizatorius, kuris išlaisvina jus nuo nerimą apie baterijos nuostolių.

--Važiuoti lengviau, ir jūs galite stebėti likusius galia bet kuriuo metu galėtų nustatyti atstumą galite toliau važiuoti.

-- Po pateikimo pilnai įkrauta ličio jonų baterija du mėnesius, jos talpa yra didesnė arba lygi 80% .Įprasta švino-rūgštinių baterijų yra pateikiami du mėnesius, tik 40%-50% vardinės talpos.Aukštos kokybės aliuminio komponentai, universalus montavimas ir ilgą tarnavimo laiką .

--Pastatytas pagal aukščiausius tarptautinius standartus, CE, RoHS, KAULŲ ir raumenų sistemos patvirtino ir PCB apsauga:Per imti,per biudžeto įvykdymo patvirtinimo,daugiau apkrovos ir trumpojo jungimo.Mažas savaiminio išlydžio, mažiau kaip 3% per mėnesį;Žemos temperatūros poveikis, gali dirbti (iškrovimo) į -20~60℃.

--Stabilių rezultatų, built-in viršįtampių, nuo srovės, perkrovos, trumpo jungimo apsauga , temperatūros apsauga , baterijos balansavimo , vairo apsauga .

--Nepamenu pusę mokestis ne problema, baterijos įkrovimo-iškrovimo ciklų skaičių, vidutinė gyvenimo trukmė iki 16 metų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai