48cm/19in Kūdikių Lėlės Reborns už Lėlės Puoselėjant už Lėlės Realus Rankų, viso Kūno, Minkštas Žaislas w/ Easy Clean Dropship

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €52.38 €77.03

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

OOTDTY

Rekomenduojame Amžius:

12+y

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

Lėlės

Modelio Numeris:

J0PF3TT906474

Tipas:

Kita

Medžiaga:

Guma


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Aukštos Kokybės Medžiaga: žaislo viso kūno yra pagamintas iš silikono , itin minkšta ir nenuodingos medžiagos, pelėsiai nemokamą ir atsparus vandeniui, atsparumas dėvėjimuisi su patvariais veiklos, lengva valyti su šlapiuose rankšluosčiu.

Modeliavimo Reborn-Doll: už Lėlės priemonių val. 48cm/19 colių, su minkštu sunkūs kūno ir nekilnojamojo Touch jausmas, užmerktos akys su miela šypsena veidą, gyvą žaislą, bei skatinti baby Touch ir bendrauti, ir žaisti su nekilnojamojo kūdikis.

Prabangus Rankų darbo: Atliekame su besišypsantis veidas(užmerktos akys), rankos ir kojos gali būti perkeltas kaip naujagimio, rankų darbo kvalifikacijos pluošto plaukų padaryti ir ryškus, minkštas ir gali būti plaunami ir lengvai rūpintis, kad už Lėlės taikoma atsigulti, taip pat gali būti sodinamas(negali būti atsistoti),kuri leis jūsų kūdikiui jausti, kaip jie žaidžia su draugu, jis gali būti patiekiamas kaip vaikų darželio kambarys, vaiko kambarys dekoro, puikus miegoti Lėlę kartu su savo kūdikiais, nuraminti ir palengvinti mažylio vienatvė & atskiras nerimas.

Platus Pritaikymas: Tinka kūdikiams, ikimokyklinio amžiaus vaikams ir namų veiklą, vaidmuo žaisti ir auklėjimas žaidimai, už Lėlės žaislas yra taip pat geras pasirinkimas močiutės kolektoriai ir draugų kolekcija.

už IDEALI Dovana: Lėlės yra puiki dovana vaiko gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos ir pan., tai bus puiki vaikystės vaikystės draugas, žaislas, skirtas kūdikiams ir taip pat tinka vaikų darželio mokytoja & hobis kolektoriai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Produkto Matmenys: apytiksl. 48cm/19 colių

Grynasis Svoris: apytiksl. 1400g/3.08 kg

Komplektą Sudaro:

1 x Lėlė su Drabužiais

(kiti priedai demo paveikslėlio rodymo nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai