2 Pakuotės Pieštuką Patarimai, kaip Pieštukas 1 Gen ir 2Nd Gen/ Pro Pieštukas,1mm Nr. susidėvi Baudos Taškas Tikslios Kontrolės Plunksnos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Interjero Dalys
  • Produkto Kodas: i8463
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €1.27 €2.08

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Atnaujintas Baudos Taškas Pen Patarimai: dizainas tikslumo kontrolės pakeitimo patarimai ,padidinti metalo patarimai ilgis, geras tilt piešimo ir eskizas, didelio stiprumo padengti medžiaga,pagerėjo suvirinimo procedūra nėra lengva, prasidėjo kritimas.

Dilimo, Atsparumas :vario laidininko su anti-scratch kamuolys, " t kasytis screen protector ,patvarus ir ilgalaikis ,nerimauti nemokamai lengva dėvėti žemyn kitų pieštuku patarimai .sąnaudų taupymo.Jūsų pieštukas yra Tušinukas,rašalo rašikliu taip pat pieštuko .

Tikslumo Kontrolė: 1mm skersmens ,tikslumo kontrolės smulkių detalių, unikalių prabangiau pen patarimai, kaip su pačiu aukšto slėgio jautri originalių pieštukų patarimai , volframo karbido kamuolys antenos dizainas,daugiau plunksnos, kaip pieštukai ,ne ,laisvai rašyti ,pakreipti piešti ,lankstūs ir tikslūs rašymui komfortą.puikiai tinka studentams ,biuro pastaba-fotografavimas,iliustruotojų ir ypač tinka menininkų, skaitmeninis .

Universalus Tinka: už pieštuką patarimai, Suderinama su " Pro " Pieštuką 1st Gen, Pieštukas, 2 Kartos, Pastelė digital , Pro 11 colių 10.5 colio 12.9 9.7 colių colių,geras Modeliai su Pieštuku Patarimai.

Patenkintas : Lengvas Montavimas,Kelias sekundes,posūkiais arba posūkiais off,Kokybės apdraustas

Spalva: Balta

Medžiaga: Plastikas

Pakuotės Turinys:

2 x Pieštuku Patarimai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai