Pakabukas ant Kaklo Massager Žemo Dažnio 9 Lygiai, Kaklo, Rankos, Kojos Pečių Massager Sveikatos Priežiūros Įrankiai Nešiojamų Atsipalaidavimo Prietaisas

2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.79 €24.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

5:

kaklo neštuvų

Prekės Pavadinimas:

AFONSOART

Modelio Numeris:

NM4

3:

poilsis procedūros

Medžiaga:

ABS

4:

Massager kūno

1:

Raumenų Massager

Prašymas:

KAKLO

2:

asmens sveikatos priežiūros

Elemento Tipas:

Masažas & Poilsiui


Aprašymas

Apie šią prekę

【Trumpąją Lengvata Įtempta Kaklų】 yra protingas kaklo massager, kurie padės sumažinti jūsų kaklo skausmus bei skatina kraujo apytaką, todėl, kaip pasiekti pakankamai giliai atpalaiduoja kaklo raumenų įtampą ir nuovargį, ypač žmonėms, kurie dažnai sėdėti ilgas valandas dirbti ar mokytis.

【Mėgautis Geriausia Masažo bet Kuriuo metu 】 gimdos Kaklelio kaklo massager taip pat ateina su USB įkrovimo kabelis, jums patogiu naudoti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

【Pasiimti Savo Mėgstamą Tipo Masažas】 6 masažo režimai, 9 intensyvumo ir šilumos funkcija, patikslinimus ant nuotolinio valdymo pulto, patogu pasirinkti režimus jums patinka, patogus masažas.

【Kompaktiškas mados ir Nešiojamieji】Protingas kaklo massager yra lengvas ir patogus nešiotis, patogu nešiotis jį su savimi namie, office, automobilių ir kelionės.Kompaktiškas mados dizaino, Tai lyg karoliai pakabukas.

Klientas
2023-04-06
meilė messager meilės, ji tiesiog myliu aš pirkti daugiau.
Klientas
2023-04-25
Neveikia. Vienas indikatoriaus lemputė. Nereaguoja į mygtukus.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai