Ausies Belaidės Ausinės Atviros Ausies Lauko Sporto Ausinės, Saugus, Tinka Sporto Ausinės Veikia Dviračių Žygiai Ir Vairavimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €163.09 €326.20

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Bendras harmoninis iškraipymas:

1.00%

Komunikacijos:

Belaidžio

Vocalism Principas:

Elektrostatinių

Medžiaga:

Silikagelis

Belaidžio Tipas:

"bluetooth"

Stilius:

Neckband

Garso Valdymas:

Taip

Valdymo Mygtukas:

Taip

Kategorijos:

Ausinės & Ausines

Vairuotojas Skersmuo:

0.00 mm

Prekės Pavadinimas:

Rondaful

Aktyvus Triukšmą Slopinantis:

Taip

Maksimali Galia:

0.001 mW

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Funkcija:

Sportas


Aprašymas

Mėgautis geresnės bass ir sumažinti garso nutekėjimo su šiuo kaulų-laidumo laisvų rankų įranga.Šią laisvų rankų įrangą naudoja vibracijos pristatyti garsą tiesiai į savo vidinę ausį, leidžia jums išgirsti jūsų aplinkoje, o klausytis muzikos.Šios vaikjuostės rėmo dizainas yra patogus ir saugus, ir sustabdyti arba žaisti mygtuką, yra lengvai prieinama.Nesvarbu, ar esate dviračiu, bėgiojimas, ar darbo, šios ausinės padeda palaikyti ryšį ir pramogauti.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Open-Ear Ausinės

Svoris: apie 17g

Ryšio atstumas: 10 metrų

Krovimo trukmė: 1,5 val.

Budėjimo laikas: 300 val.

Naudojimo laikas: 8 valandos

Pakuotės dydis: apie 11.6*10*5.3 cm/4.57*3.94*2.09 colių

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Atidaryti-Ear Ausinės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Likti prisijungus Pasaulio: Kaulais ausinės leidžia išgirsti muziką ir garsus aplink jus.Tai yra saugesnės ir sveikesnės jūsų ausys, nes jums nereikia padengti juos ar riesti apimtis per didelis.

2.Privačių ir Aišku, Diskusijos: Tai kaulais laisvų rankų įrangos funkcijomis triukšmo mažinimo technologija, kuri pašalina foninį triukšmą ir garso nutekėjimo.Jūs galite turėti aiškią ir privačių pokalbių, bet triukšmingoje aplinkoje.

3.Patogiai ir Stabiliai Tinka: Šis kaulais ausinės turi vaikjuostės rėmo dizainas, kuris tinka saugiai ir patogiai į jūsų ausis.Galite klausytis muzikos ir žinoti savo aplinkoje su atviros ausies dizainas.

4.Sklandus Valdymas: Su mygtuku, galite tvarkyti savo muziką lengvai.Galite pristabdyti arba paleisti, pakeisti garsumą aukštyn arba žemyn, ir pereiti prie kitos arba ankstesnės dainos be pasiekti savo telefoną.

5.Plačiai Naudojamas: Prakaito ir lietaus nėra rungtynes kaulais laisvų rankų įranga, kuri yra puikiai tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, sporto ir kitas treniruotes.Ji taip pat turi drėgmės nustatymo signalas, kuris įspėja, atjunkite įkroviklį ir apsaugoti prietaisą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai