Nerūdijančio Plieno Mėsainiai Paspauskite Kvadratinių Turas Šoninė Grilis, Paspauskite Su Adiabatinis Medienos Rankena - Nerūdijantis Mėsainiai Profesinės Triuškinama Recenzija

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: i6279
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.34 €14.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas:

Mėsainis Presai


Aprašymas

Aprašymas:

1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, maisto saugos klasės, korozijai, ir gali būti saugiai susisiekti su maistu.Gali būti saugomi ilgą laiką.

2. Yra dvi pasirinkimo galimybės, kvadratinių ir apvalių.Yra lygus ir plokščias, ir paspaudus yra plokščia todėl, kad šildomos mėsos paplotėlius, mėsos griežinėliai, ir mėsos kepsnių, yra dar ir skanus.

3. Ne-lazdas flat top gali išlaikyti pyragas neapgadinta metu šalinimo procesą ir paspartinti valymo greitis.Sudedamosios dalys yra vienodai pabrėžė, lengva naudoti, ir lengvas, ir puikiai mėsos pyragas gali būti pateikiami kiekvieną kartą.

4. Ji yra plokščia ir lygi ir gali būti nuvaloma su vandeniu arba drėgnu skudurėliu.Palankios greitai ir kruopščiai išvalyti.

5. Jis tinka paspaudus makaronai šašai, paspaudus ranką-greiferiniai pyragai, mėsos paplotėlius, kalmarai paspaudus plokštės ir kitas priemones.

Specifikacija:

Medžiaga: 304 nerūdijantis plienas + medienos

Stilius Dydis:

A: Kvadratas 14.3*14*7.5 cm

B: Apvalus 13.7*14*7.5 cm

Pakavimo Sąrašas:

1*paspauskite Burger

Pastaba:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome elektroniniu paštu mums laiko, mes išspręsti jūsų problemas per 24 valandas.Mes bus būti atsakinga už kiekvieną klientą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai