Nešiojamų Kelionių Drabužių Kabykla Namų ūkio, Drabužių džiovyklė, Miegamojo Houseroom Skalbykla

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.84 €5.47

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

Multiyilego


Aprašymas

Namų Kelionės Drabužių Lankstymo Pakaba Lauko džiovyklė Drabužių Pakabos, Miegamojo Houseroom Skalbimo IMNT

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Mūsų wet & dry dvejopo naudojimo laikikliai yra pagaminti iš PP, kuris gali padidinti patvarumo, kai jūs pakabinti standartas drabužių, tokių kaip marškinėliai, suknelės, kelnės ir kt.

Apsauginių Drabužių Dizainas: uodega dalys nešiojamas sulankstomas drabužių pakabos yra ne slydimo dizainas, galite laikyti savo drabužius vietos be kritimo arba žuvo, ir taip pat gali išlaikyti formą drabužio.

Lengva Nešti: Sulankstomos kelionės pakabos yra lengvi ir gali būti sulankstyti, todėl jūs galite įdėti juos į krepšiai ir lagaminai be užima per daug vietos, lengva nešiotis, ir gali gerokai sumažinti svorį, savo bagažo.

Klientų Aptarnavimą: klientų pasitenkinimą, kaip mūsų prioritetas, mes siūlome pasitenkinimo paslauga visiems mūsų prekes.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes jums atsakymų kuo greičiau.

Prašymas: Savo persirengimo kambaryje, ar spinta negali būti vienintelė vieta, už šios sienos montuojamas spintoje rack.Jūs galite įdiegti ją į skalbimo kambarį, bet kuriuo metu sutvarkyti drabužius, kad reikia lyginti.

Specifikacija:

Medžiaga: PP+Aliuminio

Dydis: 7*14*1.4 cm

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro:

1*lankstymo drabužių, kabyklos

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai