Už Tesla Model 3 Y Custom JUNGAS Vairas Anglies Pluošto, Odos Šildymo Neprivaloma Įrengti Sportinis Vairas Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1 627.21 €3 254.43

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Automobilių Gamintojo:

TESLA

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Dėkojame, kad pasirinkote mus,tai yra kai kurie patarimai,prašome skaityti:

1. Pristatymo laikas: Ši prekė yra pritaikytas elementą.Mes galime išsiųsti per 7 dienas.

3. Visiems individualų produktų mūsų parduotuvėje, kai gamybos prasideda, mes negali priimti, panaikinimo ar pakeitimo planą viduryje.Specialios pritaikymas savo reikmėms, arba specialius reikalavimus, prašome susisiekti su pardavėju klientų aptarnavimo anksto.

4. Šis produktas turi šildomas versiją ir nešildoma versija.Prašome pasirinkti tinkamą produktą, paremtą originalaus vairo.

5. Šis produktas yra rankų perdirbti, o ne mašina padarė.Todėl, gali būti nedideli defektai, kurie neturi įtakos bendrą išvaizdą ir funkcinė naudoti.Jeigu jums reikia 100% tobulumo, prašome užsakymą.

6. Kaina parduodamas puslapyje yra DDU (Pristatyta, Muitas Nesumokėtas), ir visos PVM ir muitus sumoka pirkėjas.Atkreipkite dėmesį, kad jei jūs atsisakyti mokėti mokesčius, kai importuojančios prekes, mes rekomenduojame, kad jūs pirkti mūsų produktus atsargiai.

7. Mes tik parduoti vairai.Dėl elektros instaliacijos viduje vairas nėra parduodamas.Prašome naudoti savo originalas

8. Vairo mygtukai nėra mygtukus, kad gali būti naudojamas originalus automobilis.Jei jums reikia pridėti papildomai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

9. Šildymo poveikis pakeistas vairas gali būti tokia pat stipri, kaip originalus vienas, ir šildymo greičiu vairas taip pat bus pratęstas po pradinės, prašome suprasti, iš anksto.

ypatybė:

- Ergonomiškas dizainas ilgalaikių vairavimo

- Lenktynių įkvėptas aerodinamika ir stilius

- vairai yra visos originali

- Putų teikimo tvarką.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai