DC 12V Alyvos Siurblio Elektros Alyvos Siurblys Kuro Purkštukų Rinkinys, Elektriniai Giluminiai Alyvos Siurblys su 5M Vamzdis ir 5M Kabeliu

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €29.19 €46.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

PASTABA:

1.kai alyvos siurblio darbą, visų pirma, švarus siurblio turi būti įdėti į naftos būgno, o ne leisti be apkrovos veikimas.

2.siurbliai, apsaugos nuo korozijos, negali būti naudojama transporto cheminių medžiagų skysčių.Griežtai draudžiama perduoti benzinas, alkoholio ir kitų degių skysčių.

3.Draudžiamas transporto benzino, alkoholio ir kitų degių skysčių.

4.teisingai prijunkite teigiamo ir neigiamo polių elektros energijos tiekimas.Turi būti pilnai panardintas į apačią siurblio naudojimo skysčių.Nepertraukiamo darbo laikas yra ne daugiau nei 30 minučių

Šis produktas, daugiausia naudojamas kuro ir vežti savarankiškai varomų transporto priemonių, pavyzdžiui, kasybos mašinos, statybos mašinos, buldozeriai, krautuvai, ekskavatoriai, kombainai ir kt.

Siurblys turi privalumų greitai savisiurbis, keliamosios, didelis srautas, didelės galios, mažos ir patogus nešiojimo ir kt., o tai labai taupo laiką, už degalų ir transportuoti.

Produkto Aprašymas

Įtampa: 12V DC

Galia: 60W

Srautas:30L/Min.

Siurblio korpusas: 51MM

Lizdas: 19MM

Laidas: 5M

Medžiaga:Metalas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x alyvos siurblys

1 x naftos vamzdis

1 x degalų ginklą

2 x clamp

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai