Dviejų per Visą Dviaukštė Lova su Shelfs, Laikymo Laiptai ir 2 Stalčiai, Baltas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Baldai
  • Produkto Kodas: i50934
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €855.84 €1 141.12

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Miegamojo Baldai

Konkrečias Naudojimo:

Namų Lova

Su Saugojimo Vietos:

Taip

Išvaizda:

Modernus Stilius

Lova Paviršiaus Medžiaga:

Audinys

Plotis(Čiužinio Dydis):

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Bendro Naudojimo:

Namų Baldai

CN:

Kinija


Aprašymas

Ar jūsų mažyliai dalintis kambarį, ar tai tik tas, kuris myli sleepovers, tai dviaukštė lova yra puikus pasiimti.Ji yra dviejų per visą dizainą su shelfs ir saugojimo staircaset.Modernus, be savo ansamblis, tai dviaukštės lovos, siūlo dengtą skydinė apkala ir moderni apdaila.Šį kūrinį sudaro dvi po lova stalčiai jums išsaugoti jūsų antklodės ir žaislai.Lentynos yra turėklo, kad jūsų saugus, taip pat bus padaryti gražus žvilgsnio į savo kambarį, su kai kurių dekoro.

· [Maksimaliai saugojimo vietos] Keturi skyriai, įvairių dydžių paslėpti po laiptais šio dviaukšte lova ir 2 stalčiai po lova yra puikus jums išsaugoti antklodės, paklodės ir kitų reikmenų.Be to, jūs galite laikyti ir knygos, žaislai, todėl kambarys-valymas vėjas.Funkcinių ir estetinių, tai dviaukštės lovos, bus padidinti bet miegamajame.

· [Universalumas apsčiai] Tai dviaukštės lovos, funkcijų viena twin dydis viršutinis gultas, viena visu dydžiu dugno dviaukštės už apgyvendinimo savo šeima ar bet nakties pabėgiai.Laiptai gali būti montuojami iš abiejų pusių, priklausomai nuo to, kaip jūs norite organizuoti savo erdvę.

· [Kieta, saugi laiptinė] Su keturių pakopų nustatyti laiptai, tai dviaukštės lovos, suteikia lengvą ir saugią prieigą gauti ir iš viršaus, dviaukštės.Taip pat, atsižvelgiant į tai, plotis laiptais, jie taip pat dvigubai, nes labai funkcionalus saugojimo ir padėti jums pakeisti antklodės ir paklodės be vargo palyginti su tradiciniais laddered miegamosios vietos.

· [Sukurta jūsų šeimos saugumui] viršutinė dviaukštės funkcijų, visas ilgis atitvaro, o apačioje dviaukštės siekiama sudaryti pagalvėlė ir pakoja.Kartu su turėklą, tai dviaukštės lovos, užtikrina aukščiausio lygio saugumą jūsų šeimai ačiū patikimų kojų, pagamintas iš pušies masyvo papildomą tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

· [Multi-function] lentynos šalia viršutinė lova gali būti naudojamas kaip stalas, telefono ir stiklo.Ji veikia kaip viso ilgis atitvaro, taip pat.Galite įdėti šiek tiek mažai cute dekoras ant lentynos, kad jūsų miegamojo erdvė dar labiau jaukus.

Matmenys: Viršutinis gultas - 93.2" x 57.5 x dalis sudarė 62,4" (L x W x H).Atstumas tarp viršutinio ir apatinio dviaukštės - 33.6".Čiužinys neįeina.Svoris galia: viršutinis gultas - 400lbs.Apačioje dviaukštės - 600lbs.Kai kurie asamblėjos reikia, nors mes pateikėme aiškios instrukcijos ir įrankiai.Ne pavasaris, lauke reikia.

Svoris Ir Matmenys

Bendras Gaminio Matmenys

93.2"L x 57.5"W x dalis sudarė 62,4"H

Išsamiai Gaminio Matmenys

Skaitykite Dydžio nuotrauką

Skaičius Pakuotėje

3

Pakuotės Matmenys

Prašome kreiptis į Specifikaciją

Bendras Gaminio Svoris

259.78 LBS

Pakuotės Svoris

Prašome kreiptis į Specifikaciją

Svoris Galia

Viršutinė lova: 400LBS

Apačioje lova: 600LBS

Rekomenduojamas Čiužinio Storis

Viršutinė lova: 4-6"

Apačioje lova: 6"

Rekomenduojamas Amžius

> 6 metų

Techniniai duomenys:

Produkto Tipas

Dviaukštė Lova

Dydis

Twin-Per Visą

Spalva

Balta/Balta/Espresso

Medžiaga

Fanera+MDF+Šilą

Skaičius skersiniai

Viršutinė lova:14

Apačioje lova:14

Lauke Pavasario Reikia

Nr.

Asamblėjos Reikia

Taip

Pastabos:

Rankinis matavimas buvo naudojamas,gali būti tam tikrų pagrįstų klaida.

Visas nuotraukas, kurių buvo imtasi faktinių pavyzdžių, šiek tiek chromatines aberacijos gali atsirasti dėl apšvietimo ar ekranas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai