Priešpiečių Dėžutė " Magic Planet Vietos Kačių Black Moon Boho Izoliuoti Daugkartinio naudojimo Maišelis Sandarus Maisto Nešti Indą su Šoninės Kišenės Mokykla

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €40.18 €80.36

Galimos Funkcijos


Specifikacija

CN:

Fujian

Kilmės vieta:

Kinija (Žemyninė)

Medžiaga:

Oxford medžiaga

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Medžiaga: Daugkartinio naudojimo pietūs lauke yra pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio, kuris yra patvarus ir lengvas.Su sutirštės vidurinio sluoksnio ir maisto kokybės PEVA pamušalas, Kad jūsų maistas šviežias ir skanus valandas.Ir lengvai nuvalykite švarus.

Išlaikyti Maistą Šviežią: Šis izoliuoti pietūs dėžutėje galite laikyti savo maisto ar užkandžių šaltas ar šiltas.Gerinti maisto šviežumą ir skonį, išlaikyti sveiką valgį.jūs galite mėgautis sveiką maistą, bet kur jūs einate.Pavyzdžiui, žygiai, kelionės, kempingas, sporto salė, darbo, piknikai, mokykla, tarnyba, paplūdimys ir žvejybos.

Didelė Talpa: Priešpiečių dėžutė-matmenys 8 x 4 x 10 colių.gali jį lengvai laikyti jūsų pietūs dėžės, vaisiai, užkandžiai, konservai gėrimų ir kitų maisto produktų, kurį norite.Su 1 šoninių akių kišenės gali turėti vandens buteliuką arba skėtis.Ir priekinė kišenė, galite įdėti į mažus elementus, jums reikia kasdieniniame gyvenime.

Puikią Dovaną: Šio pietūs lauke gali būti naudojami kaip dienos pietūs maišą, kitas krepšys, šaldytuvas, krepšys, pirkinių krepšys, iškylų krepšys, ir kosmetikos krepšys.tinka vyrams, moterims, ir visų amžiaus grupių žmonės.Tai puiki dovana atgal į mokyklą, gimtadienius ir pan.

Lengva Nešti: Ateina su nuimama sklende elgtis, kad bus lengva susieti su savo kuprine ir lagaminu.Plačios atviros, Jūs galite lengvai imtis savo bento dėžutė ir maisto.Sklandžiai užtrauktukas užtikrina, kad jūsų pietūs maišą gali būti atidarytas ir uždarytas sklandžiai.

MEDŽIAGA

Daugkartinio naudojimo pietūs lauke yra pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio, Su sutirštės vidurinio sluoksnio ir maisto kokybės PEVA pamušalas.

DYDIS

8 x 4 x 10 colių priešpiečių dėžutė

Su 1 šoninių akių kišenės

Ir priekinė kišenė

IŠLAIKYTI JŪSŲ MAISTĄ ŠVIEŽIĄ

Ši izoliacija pietūs dėžutėje galite laikyti savo maisto ar užkandžių šaltas ar šiltas.Gerinti maisto šviežumą ir skonį, išlaikyti sveiką valgį.jūs galite mėgautis sveiką maistą, bet kur jūs einate.Pavyzdžiui, žygiai, kelionės, kempingas, sporto salė, darbo, piknikai, mokykla, tarnyba, paplūdimys ir žvejybos.

LENGVA NEŠIOTIS

Ateina su nuimama sklende elgtis, kad bus lengva susieti su savo kuprine ir lagaminu.

PLAČIOS ATVIROS

Jūs galite lengvai imtis savo bento dėžutė ir maisto.Sklandžiai užtrauktukas užtikrina, kad jūsų pietūs maišą gali būti atidarytas ir uždarytas sklandžiai.

DAUGIAU FUNKCIJŲ

Lengvas,rankena,modernizuotos patvarus sklandžiai užtrauktuku,lengvai valomas, atsparus vandeniui, Izoliuoti ,šaldytuvas,patogu.

DAUGIAFUNKCINIS

Jūs galite naudoti ją kaip ledo paketas , pietūs krepšiai, įvairenybės, krepšiai ar pirkinių krepšiai, užkandžių pakuočių ilgas keliones, patogumas krepšiai moterų ar vyrų.+

Žymos

priešpiečių dėžutė

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai