12 Colių 8 Colių Grandinės Filtro Raktas Reguliuojamas Automobilių Variklio Alyvos Filtras, Grandinės Rankena, Raktas Veržliaraktis Valiklis, Įrankiai Automobilių Remontui, Įrankiai

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.08 €17.26

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Savybės:

Neslidžia

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Prekės Pavadinimas:

Vastar


Aprašymas

Savybės

1. Aukštos kokybės medžiagos.Plieno rankenos, termiškai apdoroti ir chromuotas, patvarumo, rūdžių, atsparumas ir ilgą gyvenimą.Diržas yra pagamintas iš aukštos kokybės gumos, storas ir minkštas, ne taip lengva nutraukti.

2. Lengva naudoti.Sukurta su anti-slydimo spiralės šerpetų, tai nėra lengva nukristi ir naudojimo metu, kurie jums yra patogiau naudoti.

3. Platus taikymas.Plačiai naudojamas traktorių, automobilių, tepalų filtrai, guma, lankstai, dušo galvutės, kuro filtrai, gali atidarytuvai, pvc jungtys, buteliai, maišytuvai, vandens filtrai, kriauklės ir kt.

Produkto informacija:

1. Rankenos ilgis: 212mm/270mm

2. Dydis: 8 cm ir 12 cm

8 cm: disko skersmuo: 40MM~120mm

12 colių: Drivable skersmuo: 60MM~150mm

3. Spalva: Žalia

4. Medžiaga: plieno + ketaus grandinės

Komplektą sudaro:

1 x Raktas/1 poras pirštinių/1 x Veržliaraktis+ 1 poras pirštinių

Atsargumo priemonės:

Spalvos gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Gali būti 1-2cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

Pristatymas ir grąžinimas

Cainaio Super Ekonomika, Pasaulio, Iprojektas.lt Užsklanda Laivybos ir Iprojektas.lt Standartinis Pristatymas yra.Pirkėjas yra atsakingas už PVM, muitų ar kitų mokesčių, susijusių su pristatymo už Europos Sąjungos ribų.PVM bus skaičiuojamas prie kasos, bet daugiau informacijos apie muitų ir mokesčių, prašome susisiekti su vietos valdžios institucijų, veikiančių jūsų vietovėje.

Galite grįžti savo pozicijos dėl kokios nors priežasties per 15 dienų nuo jos gavimo dienos.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai priežastis, kodėl jūs norėtumėte, kad procesas grįžti.Mes su jumis dirbs išspręsti bet kokias problemas.Garantija

75-diena pirkėjo apsaugos

Pinigų grąžinimo garantija

Klientas
2023-04-29
LABAI AČIŪ

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai