5 Pakopų Reguliuojama Metalinių Lentynų Blokas\ Sunkiųjų Lentynų Naudingumas Rack už Garažo Rūsyje Virtuvė, Sandėliukas-Drabužinė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €116.32 €166.16

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Su Durų:

No

Bendro Naudojimo:

Namų Baldai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

plieno

Konkrečias Naudojimo:

Knygų spinta

Stilius:

Modernaus Minimalistinio

Tipas:

Gyvenamojo Kambario Baldai

Išvaizda:

Modernus Stilius

Modelio Numeris:

653363

Pakopų skaičius:

4

Prekės Pavadinimas:

OLOEY

Sulankstyti:

No


Aprašymas

Prekės Kodas 965336 Produkto Tipas Bendras Prekės Produkto Pavadinimas 5 Pakopų Reguliuojama Metalinių Lentynų Blokas, Sunkiųjų Lentynų Naudingumas Rack už garažo Rūsyje Virtuvė, Sandėliukas-Drabužinė 31,5"W x 15,7"x 63"H Pagrindinė Spalva Juoda Pagrindinė Medžiaga Plienas Surinkti Ilgis (in.) 31.5 Surinkti Plotis (in.) 15.7 Surinkti Aukštis (.) 63 Ilgis (in.) 33.46 Plotis (in.) 17.72 Aukštis (.) 5.9 Svoris (lbs) 42.33

Jūs ieškote lentynų blokas vieta jūsų gražus dekoracijos?Pažvelgti į tai, sandėliavimo stelažai didelėms apkrovoms, dabar, kuri yra pagaminta iš kokybiško plieno ir tiksliai suprojektuoti su sustiprinta struktūra, siekiant padėti organizuoti daugiau dalykų, kiekviena lentyna yra 400lbs svorio pajėgumus.

【 5 Lygio Sunkiųjų Lentynų Blokas】pramonės lentynos yra pagamintos iš aukštos kokybės plieno ir kartu 4 jungtys ir dviejų sluoksnių 2.2 mm storio kojos remti kartu, kad sandėliavimo lentynos sunkiųjų daugiau stabilus ir patvarus, kaip kita mediena, virtuvės lentynas, ir nesukels plėtra, miltligė, ir deformacijos.

【Daugkartinio Naudojimo】garažo lentynos vienetų ir padidinti saugojimo erdvę virtuvė, gyvenamasis kambarys, sandėliavimo, biuro, komercinės parodos, prekybos centrų ar garažo.

【63" H Metalinės Lentynos Sandėliavimui】 dydis garažas stalčiuko yra 31.5" x 15,7" x 63".Į 15.7" plotis tinka siauros kampų, pavyzdžiui, garaže, rūsyje, virtuvė, drabužinė, arba skalbykla kambarys.Tai gali padaryti geriau panaudoti vietos laikyti šansai ir baigiasi.

【Reguliuojamas Garažas Lentynų Blokas】yra daug pozicijų su tuo pačiu tarpai tarp stulpelių.kuris gali būti koreguojamas dalimis 1,4-colių.Jūs galite reguliuoti aukščio, tarp dviejų naudingumas lentynos sandėliavimui.

【Garažo Lentynos Sunkiosios Su 2000LBS Talpa】 sunkiųjų lentynos yra 5 pakopos, metalinės lentynos vienetas.Kiekvienas sluoksnis turi keturis stulpelius paramos pasiskirstymo, kiekviena sienelė turi daug stiprių sausgyslių projektavimas, gelžbetonio ir patvarūs, apkrova yra žymiai didesnė nei panašių produktų.Ši konstrukcija užtikrina paramos pajėgumus ir saugos, ir kiekviena lentyna turi apkrova 400 svarų, iš viso 2000 svarų sterlingų.

【Lengva Surinkti】, Kad stalčiuko ir lentynos priima specialios blokuotės dizaino, mes apgalvotai pateikti pora pirštinių, siekiant išvengti nepageidaujamų traumų per surinkimas.Ir mes taip pat pateikė guminiu plaktuku lengvai surinkimas, nr. veržlės arba varžtai yra reikalingi, ir ateina su reikalaujama, instaliavimo instrukcijos.

SURINKTI: Reikia dviejų žmonių, kad užbaigti diegimą

.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai