Šunų Kostiumų Maži Šunys Bichon Suspender Kelnės Foto Kostiumas Pritaikytas Drabužiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: i4163
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €7.98 €15.97

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Šunys

Medžiaga:

100% Medvilnės

Kilmės:

Žemyninė Kinija

CN:

Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Naminių gyvūnų, Šunų drabužiai, darbo Drabužiai: Mūsų šunelis darbo drabužiai drabužiai naudoti odos draugiškas, šiltas medžiagos ir gražių siuvinėjimo lokys suprojektuoti, puikus suknelė savo mažųjų augintinių katės arba šunys žiemą, pavasarį, šalis, ir scenoje parodyti.

Mados Pet Apranga: naminių gyvūnėlių suspender kelnes drabužius su puloveris dizaino, išskyrus tuos atvejus, pareikšti pet žiemą šilta & pavasarį, kuris gali būti taip pat naudoti pet foto drabužių, mados suknelė jūsų augintiniui, imtis tauriųjų nuotraukas ant įvairių proga.

Platus Taikymas: naminių gyvūnėlių puloveris apranga su 5 pasirinktinis dydis tinka smulkių naminių gyvūnų, šunų, kačių, tokių kaip poodles, teddydog, bichon ir kt svoris within16 svarų, siuntų pristatymo drabužius tik, kiti priedai demonstracijų nuotraukų nėra įtraukti.

Odos Draugiškas Pet Megztinis: Mados išvaizdą, atlikti su lengvas kvėpavimas-gali sutirštės velvetas medžiagą, pritaikytą ir užkirsti kelią savo augintinio šunys jaučia diskomfortą, megztinis ir 4-kojos dizainą, kuris ne per trumpas ir lengvai pet drabužiai.

Pasirinkta Medžiaga: pet drabužiai, naudoti minkštas, odos draugiškas poliesteris,netoksiška, saugos ir dėvėti, atsparus, patogus naminių šunų ar kačių dėvėti ir draugiškas savo jautrią odą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Dydis Pasirinktinai: XS/Small/Medium/L/X-L

Komplektą Sudaro:

1 x Pet drabužiai, darbo Drabužiai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai