Nerūdijančio plieno išorinis vielos tiesioginio vandens įleidimo vamzdis bendros detalės naujienų trumpas vielos užpakalis detalės ir 4 minutes 6 minučių visą copp

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Sodo
  • Produkto Kodas: i38527
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €7.19

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Metalo


Aprašymas

1.Mūsų klientams iš Brazilija,Čilė: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Pastaba: Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, mes susisieksime su jumis, jums reikia pridėti papildomas pristatymo paslaugos mokestį,tačiau jei jūs havn negalite atsakinėti mums laiko ir jį sumokėti,mes pasirinkti kitų laivybos būdas jums ir ji Yra nemokama,aš manau, kad jūs galite suprasti.Pavyzdžiui: Kanarų Salos, Ispanija; daugelyje Lietuvos; Filipinai-Bohol Carmen; Graikijoje-Kretoje, ir kt.

Pastaba: Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, mes susisieksime su jumis,

2.Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės,prašome sumokėti mokesčių ir pasiimti sklypas,mes neatsakome už anyCustoms muito ar importo mokestis,Jei muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių grąžintos prekės arba sunaikinta, Mes grąžinsime nėra jokių mokėjimų.

3.Prieš pasirašant darbo sutartį, privalo patikrinti, siuntinių,patvirtina, kad jis yra geros būklės, tada jį pasirašė.Jei sklypas sugadintas, prašome imtis photoes tada skųstis laivybos kompanija iš karto, ir prisiminti, kad skundų skaičius, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

4.Jei jus tenkina mūsų produktus ar paslaugas, prašome patvirtinti, kad gavo dėl Iprojektas.lt iš karto.Ir mums 5 žvaigždučių Reitingą.Ir įkelti nuotrauką projekto atsiliepimų.Tai yra geriausias ačiū mums.Labai ačiū už jūsų atsiliepimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai