5-In-1 Oro Kokybei Stebėti Namų Oro Kokybės Jutiklis Taršos Testeris CO/CO2/HCHO/JOMS/TVOC Stebėjimas Realiu laiku Su LED Ekranas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €22.13 €47.08

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

blueskysea

Kilmės:

Žemyninė Kinija

"Smart home platform:

Kita


Aprašymas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Dydis: apie 120*63*26mm/4.72*2.48*1.02 į

Svoris: apie 280g

Paraiška technologija: Natūralus oro srauto aptikimo technologija

Vaizdo Režimas: LED

Maitinimas: maitinimo šaltinis (įrengtas 1 apie 1.2 m/47.24 USB įkrovimo kabelis)

Power-On Warm-Up: apie 120 sekundžių

Darbo Įtampa: 5V

Baterijos Talpa: 850mAh

Įkrovimo Laikas: apie 3 val.

Apytikslis Darbo Laikas: apie 180-240 min

Produkto savybės:

1.5-In-1 Oro Kokybei Stebėti: Tinka bandymų anglies dioksido, kenksmingų medžiagų, anglies monoksidas ir pan.Pateikiame jums 24 valandų realaus laiko nustatymo už savo šeimos sveikatai.

2.LED Spalvotas Ekranas Ekranas: Su aiškiais skaičiais, tai veiksmingas akių apsauga.Intuityvus skaityti, aiškiau parodyti, lengva atpažinti ir perskaityti.

3.Integruota Ličio Baterija: Įrengtas su 850mA įkraunamąją bateriją, baterijos įkrovimo laikas yra maždaug 3 valandos, darbo laikas yra apie 180-240 min.

4.Pažangi Oro Kokybės Jutiklis: Jis turi " smart chip daugiau, tiksliai nustatyti, su nepriklausomų jutiklis, tinka įvairių aptikti objektus, siekiant užtikrinti tikslesnį aptikimo priemonė, skirta padėti vartotojams suprasti aplinką.

5.Nešiojamų ir Lengvas: Lengvas dizainas ir mažas dydis, tai yra lengva atlikti ir gali būti naudojamas tiesiogiai prijungti USB kabelį.Tai gali būti įdėtas bet kur: mokyklos, biurai, barai ir restoranai, namai, automobiliai.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai