6-Gabalas Valgomojo Stalo Komplektas H-formos Parama Dizaino Valgomojo Stalas, Keturios Kėdės su minkštais Pagalvėlės ir Vienas Medinis Suolas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €876.68 €1 168.92

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Bendro Naudojimo:

Namų Baldai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Valgomojo Baldai

Konkrečias Naudojimo:

Valgomojo Kambario Komplektas


Aprašymas

Gaminio Apžvalga:

Visiškai Asamblėja Būtina||Aplinkai palankiausias Stalo Aukštis: 30"||Sėdynės Aukštis: 18.9" || MDF Fanera, Akacijų + Akacijų Faneros

Savybės:

1.Gamtos Ir Paprastas Stilius

Šio projekto valgomojo stalo rinkinys rodo, sąvoka grįžta į paprastumas, ypač dizaino stalas ir suolas, linijos yra labai paprastas, be jokių nereikalingų dekoro, pabrėždamas, labiausiai autentiški praktiškumą.Valgomojo kėdė, dizaino, taip pat kreipia dėmesį į praktiškumą, ergonomiškas, paprastos formos, patogus naudoti.

2. H formos Paramos Dizainas

Paramos kojos valgomasis stalas ir suoliukas, šis valgomojo stalo komplektas yra tokios pat konstrukcijos, specialios H-formos paramos dizainas, kuris atitinka principus, mechanika.Šis projektas yra stipresnis ir stabilesnis.Ši parama dizainas lemia puikų apkrova.Su apkrova stalas yra 350lbs, ir tas pats parametras vienam kėdė yra 250lbs.

3. Šešių asmuo Rinkiniai

Tai paprasta stiliaus valgomojo stalo rinkinys, įskaitant vieną, valgomasis stalas, keturios kėdės ir suolas dviejų asmuo.Šis valgomojo stalo rinkinys gali tilpti iki šešių žmonių vienu metu.Šis valgomojo stalo komplektas tinka vidutinei šeimai.Tai puikus vaikų ir tėvų, ir gal vienas ar du seneliai valgyti kartu.

4. Dviejų Spalvų Variantai

Tai pietų stalo rinkinys yra prieinamas dviejų spalvų, originalios medienos ir tamsiai pilkos.Kėdės tiek spalvų rinkiniai turi off-white nugaros ir dekoratyvinės pagalvėlės.Originalios medienos spalvos labiau tinka paprastas sielovados stiliaus namų aplinkoje, ar natūralaus stiliaus namų aplinką.Tamsiai pilkos vienas, be to, tinka paprastas stiliaus namų aplinkoje, taip pat gali būti tinkamas pramonės stilius, nes jis atrodo labiau kietas ir kietas.

5. Medžio Masyvo Medžiagos

Struktūra keturios kėdės ir suolas, priimti medžio masyvo, siekiant užtikrinti stabilumą ir ilgaamžiškumą.Į stalo valgomasis stalas yra pagamintas iš MDF plokštės ir akacijų fanera užtikrinti lengva valyti metu kasdieniame gyvenime.Paramos dalis, pietų stalas pagamintas iš akacijos medienos.Viršuje stendo naudoja MDF plokštė plus akacijų faneros, taip pat, kaip ir valgomasis stalas.Visų keturių kėdžių turi minkštus atlošus ir pagalvėlės, kurių storis 50mm, siekiant užtikrinti komfortą naudojant patirtis.

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo Produkto Spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl apšvietimo ar monitoriaus ekrane.

2.Rankinis matavimas buvo naudojamas, gali būti tam tikrų pagrįstų klaida.

Pardavimo Punkte: 1. H formos paramos dizainas užtikrina gerą paramą ir stabilumą, vaizdo, taip pat gali pareikšti šviesus ir gilų įspūdį.

2. Aukštos kokybės medžiagos užtikrina patogią patirties, ilgalaikio naudojimo.

3. Dvi spalvos gali patenkinti asmeninius pageidavimus ir poreikius atitinkančių skirtingų vartotojų.

Matmenys & Svoris:

Gaminio Matmenys & Svoris

Lentelėje:60"L x 36"W x 30"H, 89 LBS

Kėdė:17.3"L x 19.5"W x 36"H, 14.3 KG/vnt.

Suolas: 37.6"L x 15"W x 19.5"H, 17.6 LBS

Pakuotės Matmenys & Svoris

Pakuotė 1:64"L x 41"W x 6"H, 94.8 LBS

Pakuotė 2:41"L x 23"W x 20"H, 83.78 LBS

Svoris Galia

Lentelė:350 SVARŲ

Kėdės ir suolas: 250 SVARŲ/vnt.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas

Valgomojo Komplektas 6

Medžiaga

Stalo ir ant stendo viršuje: MDF + fanera, Akacijų

Lentelėje prijuostė: acacia faneros

Kėdės sėdynė: fanera + putplastis + audinys

Kojos ir rėmas: akacijos medžio

Storis

Stalo ir ant stendo viršuje: 35 mm

Kėdės pagalvėlė: 50mm

Asamblėjos Reikia

50 min

Papildomų Priemonių Reikia

Visi įtrauktos priemonės

Pakuočių Skaičius

2

Priežiūra Ir Maintance

1.Priežiūra turi būti imtasi, kai pateikti karšto daiktų tiesiai ant stalo.Naudoti trivet ar paviršiaus padas, kai tarnauja šildomos patiekalų.

2.Skysčiai turi būti tuoj pat ištrintas su drėgnu skudurėliu.Nenaudokite paviršių valikliuose, kad galėtų pašalinti apdailą.

3.Aparatūros gali atlaisvinti laikui; periodiškai patikrinkite, ar visos jungtys yra stora.

4.Ištrink išsiliejusios iš karto ir švarus, colorfast rankšluostį.Vietoje valyti su drėgnu skudurėliu ar kempine, švelniai sugeriamasis pašalinti vandens perteklių, tada oras sausas.Dėl dėmių, kurių negalite pašalinti, kaip, pavyzdžiui, profesionalaus valymo patartina.Mes rekomenduojame periodiškai fluffing pagalvėlės ir plyšių siurbimo.Norėdami išvengti išblukimo, saugo audinį nuo tiesioginių saulės spindulių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai