5V 3-pin ARGB Kabelis RGB, Ventiliatorius Hub Adapterį, Kompiuterio, KOMPIUTERIO Priedai, 10 Stebulės Splitter už ASUS/MSI/GIGABYTE/ASRock Plokštė

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.04 €8.58

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

ARGB Kabelis Splitter Hub Adapteris

Tipas:

SATA Kabeliai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

VKTECH

Pakuotė:

No


Aprašymas

RGB, Ventiliatorius Hub ARGB Kabelis Splitter Hub Adapterį, Kompiuterio, KOMPIUTERIO Priedai, 10-in-1 " ASUS/MSI/GIGABYTE/ASRock pagrindinėse plokštėse

Ypatybė:

1. Remti ASUS, MSI, už GIGABYTE, už ASRock pagrindinėse plokštėse (5V/3Pin D-RGB šviesos valdymo sąsaja) turi būti kontroliuojamos plokštė, ir apšvietimas gali būti sinchronizuojami su kitais D-RGB produktus.

2. Veiksmingai tvarkyti laidų.Penkis ventiliatorius kėlikliai kairėje ir dešinėje, lengvas montavimas, kurti tvarkingas ir netvarkingos kompiuterių erdvė.

3. Su 52CM plokštė kabelis.Linijos ilgis yra 52cm, žaidėjai jau nebereikia nerimauti trumpas eilutes

4. Stebulės yra 5V 3PIN SATA/didelis 4D maitinimo prievadas versija.Tiksliau, jis priklauso nuo sąsaja plokštėje ir skaičių pin prietaiso sąsaja, kurią naudojate.Galite įsigyti jį pakeisti.Jums negali prisijungti trijų-keturių pin-pin prietaisu arba keturių kontaktų centru trijų-pin apšvietimo prietaisą.

5. Multi-sąsaja, lengvas montavimas.Palaiko iki 11 ARGB sąsajos, atsisveikinti į bėdą nepakankamų sąsajų.

6. Plačiai suderinama.Standartinis 5V 3-pin sąsaja, suderinama su įvairių markių pagrindinėse plokštėse, universalus standartinis 5V 3-pin ARGB sąsają, nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų.

7. Ateina su klijais, lengva įdiegti.Pasta yra stabili, dvipuse lipnia yra nustatyta, įrenginys yra labai patogu, ir putos padas ant nugaros taip pat gali vaidinti vaidmenį izoliacija, apsauga.

Specifikacija:

Kategorija: RGB, Ventiliatorius Hub

Skaičius ventiliatorius prievadai: 10

Maitinimo sąsaja: SATA sąsaja, dideli 4D maitinimo sąsajos (didelis 4PIN D tipo sąsaja (4 pins side by side) (neprivaloma)

Sąsaja: 5V/3PIN

Sąsajos kabelis ilgis: apie 52cm/20.47 colių

Procesas: auksą, padengtą

Tvirtinimo tipas: 3M klijais pagrindo

Medžiagos tipas: 3 mm akrilo lakštas

Gaminio dydis: apie 13*9*2cm/5.12*3.54*0.79 colių

Gaminio pakuotės: elektrostatinių krepšys

Produkto bruto svoris: apie 50g

Pastaba:

Šis produktas nėra adapteriu, tai tik koncentratorių, jis gali būti naudojamas tik tada, kai plokštės sąsaja yra ne pakankamai, įrenginio sąsaja be adapterio funkcija turi būti toks pat, kaip mainboard su ta pačia sąsaja smeigtukai, prieš jį gali būti panaudota.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Centru su Kabeliu

Žymos

argb kabelis rgb, ventiliatorius hub adapteris

Klientas
2023-06-25
Žaliavos yra ne puikus, bet geras

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai