Kietas lukštas, 3.7 v 55ah Ličio Jonų Baterija 3C Išleidimo 3.7 v, Li-po langeliuose 12V 24v 36V elektrinės sienų elektrinių Įrankių Ebike Motociklas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Baterijų
  • Produkto Kodas: i336460
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €75.31

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Li-polimero

Dydis:

27*130*148mm

Modelio Numeris:

C759

Prekės Pavadinimas:

BATTERXPERT

Nominalus Galingumas:

55Ah

Pakaitinis Akumuliatorius:

Taip

Rinkinys Tipas:

Baterijų Tik

Baterijų Skaičius:

1pc


Aprašymas

Kietas lukštas, 3.7 v 55ah Ličio Jonų Baterija 3C Išleidimo 3.7 v, Li-po langeliuose 12V 24v 36V elektrinės sienų elektrinių Įrankių Ebike Motociklas

Pastaba: turime ličio, lifepo4 akumuliatoriai, priimti individualų baterija, mes negalime atnaujinti visi daiktai čia.Jei norite, kitiems, prašome jį lengva susisiekti su manimi, ir pasakyk man savo reikalavimą (talpa / įtampa / dydis / iškrovimo srovės ) , ačiū.

Aprašymai :

Vardinė įtampa: 3.7 V

Nominali Talpa : 55Ah

Baterijos tipas : Ličio

Vidinė Varža: Mažiau kaip 0,6 mohms

Svoris: apie 1,1 kg

Vardinė įtampa: 3.7 v

Maksimali įkrovimo įtampa: 4.25 + -0.0

Minimali iškrovimo įtampa: 2.75 V

Įkrovimo srovė:0.5 C

Nuolatinė iškrovimo srovė:3C

Dydis:27*148*130mm

Išleidimo Temperatūra: -20 ° C ~ + 60 ° C

Savybės:

Naujos ir aukštos kokybės Ličio polimerų baterija

Patvarus, praktiškas ir nėra lengva sugadinti

Lengvas ir patogus naudoti

Su stabilių rezultatų, labai ekonomiškas

Didelė talpa ir ilgas tarnavimo laikas,

>>Pristatymas: Nes baterija yra pavojingas produktas nėra lengva, laivybos, Mes patvirtinti laivybos būdas jums po to priimti jūsų užsakymą, prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų pranešimo.Mes organizuojame kad artimiausiu metu, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Dėl prekių pristatymo metu, max pristatytas laiko Rusija ir Brazilija yra 90days.

>>KLAUSIMAI ir atsakymai: 1.Ar yra koks nors sekimo numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos?Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 3. Aš esu iš naujo pardavėjo,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kas yra didmeninė kaina?Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos,ačiū! >>Atsiliepimai: Jei kokių nors klausimų, prašome siųsti žinutę mums.Prašome don ' t open ginčą prieš jums nėra susisiekite su mumis.Prašome suteikti mums 5-žvaigždučių teigiama, jei jūs esate laimingas, kad gavo paketą.Ačiū!Have a nice laiką!!!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai