Veislės kalytę Izoliuoti Pietūs Krepšiai Darbo Mokykloje Nešiojamų Aušintuvas Šilumos Bento Box Moterims, Vaikams

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €34.44 €98.42

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Izoliuoti pietūs maišą

Medžiaga:

Poliesteris

CN:

Fujian

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

2 Asmenims


Aprašymas

Produkto pristatymas

Nešiojamų Izoliuoti Pietūs Maišą Dienos Pietūs Arba Užkandis Laiko,22*20*13cm (8.5" X 8.0" Ir" X 5.0""), Išlaiko Jūsų Maistą Šviežią Ir Saugų Ilgiau Nei Plastiko Pietūs Dėžės, Popierius, Pietūs Krepšiai, Pakankamai vietos Pietūs.

1. Patogi Nešimo Rankena Ir Patogus Priekinis Dėklas, Skirtas Mažų Dalykų, Su Lengvai Atidaryti Su Užtrauktuku Užtikrina, Kad Jūsų Krepšys Gali Būti Atidaryti Ir Uždaryti Sklandžiai, Tvarkingas Siūlėmis, Kad Pietų Nešti Tvirtas.

1. Pagamintas Iš Aukščiausios Eco-Friendly Poliesterio Ir Aliuminio Folijos Medžiagos, Patvarus Ir Daugkartinio Naudojimo, Tai Pietūs Maišelį Galite Laikyti Savo Maisto Izoliuotas Nuo 5 Iki 8 Valandų.Gera Izoliacija Ir Sušaldyti Su Ledo Paketas Bus Skanesnis Ir Švieži Ilgiau.Mažas Dydis Gali Lengvai Tilptų Į Kuprinę, Rankinę Ar Lagaminėlį Ir Kt.

3. Juokinga, Miela Ir Kietas Įvairių Kūrybinių Asmenybės Modelius, Gali Būti Kaip Pietūs Maišą, Iškylų Krepšys, Užkandžių Maišelį, Tote Krepšys, Krepšys, Pirkinių Krepšys Ir Kt.Tinka Visoms Amžiaus Grupėms, Idealus Krepšys Apsipirkti, Mokyklos, Raštinės, Iškylų Ir Pan.

Klientas
2023-08-04
Produkto atvyko na, dėl laiko, gerai supakuoti, ji man labai patinka, tai tiksliai taip, kaip aprašyta pardavėjas. Labai patenkintas pirkti. Ačiū pardavėjas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai