Derliaus Juoda Dirbtinė Lino Fascinators Gėlių Su Raudona Plunksna Ponios Chapeau Skrybėlę Vestuvėms Bažnyčioje Fedora Moteriška Skrybėlaitė Skrybėlę Derby

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.25 €36.50

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Lytis:

MOTERIS

Stilius:

Oficialus

Modelio Numeris:

XMF68

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Poliesteris

Modelio Tipas:

Kietas

Taikoma Scena:

Veiklos

Išleidimo Data:

Winter2022

Naudojimas:

Grupė Arbata Gėlių Skrybėlės, Proga Parodyti, Vinjetė, nuotakos plaukų aksesuarai, Vestuvių Vakarą Fascinator Bazės skrybėlę, Įvykio Galvos Apdangalai, Proga Plaukų juosta Millinery Bžūp, Ponios Kenducky Vinjetė plaukų clips, Bažnyčios Chapeau Bžūp Draugui Gimtadienio Dovana.

yra Customed:

Taip

Funkcija:

vestuvės

Kilmės vieta:

Kinija (Žemyninė)

Departamentas Pavadinimas:

Suaugusiųjų

Elemento Tipas:

Fedoras

Spalva:

kelių spalvų pasirinkite

CN:

Zhejiang

Taikoma Sezonas:

Keturis Sezonus

Dydis:

30*27CM


Aprašymas

Aprašymas Lytis : Nuotaka/Bridal/Moteris/Moteris/Womens/Moterų/Mergaičių/Merginų/Moterų/Famale/Princesė Stilius : Vintage/Mada/Oficialūs/Elegantiškas/Noble/Mados/Classic/Retro apdaila : gėlių ir plunksnos medžiaga :dirbtinė sinamay 1)Naudojimas: Grupė Arbata Gėlių Skrybėlės, Proga Parodyti, Vinjetė,Vestuvių Plaukų Aksesuarai,Vestuvių Vakarą Fascinator Bazės skrybėlę,Įvykis, galvos Apdangalai,Proga Plaukų juosta Millinery Bžūp,Ponios Kenducky Vinjetė plaukų clips,Bažnyčios Chapeau Bžūp Draugui Gimtadienio Dovana. 2) Avaliable spalvos : Balta,dramblio kaulo,balta,raudona,marron,rožinė,ruda,rožinė,geltona,turkio,mėlyna,žalia,violetinė,persiko,tamsiai mėlynas,pilkas,šviesiai rožinė,oranžinė, Prašome pasirinkti spalvas iš žemiau spalvų paletę,pastaba spalva numerį, kai jūsų užsakymą,mes išsiūsime jums .mes galime mix spalva ne viena partija,jei pasirinksite mix spalva, bet ne pastaba spalvų jums reikia,aš laivas mix spalva atsitiktinai ačiū

Visi mūsų produktai yra tikrasis fotografavimo, Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome kreiptis į objektą natūra.

A:

Q7.Kodėl tikrasis spalva rodo, įvairias nuotraukas?

Prašome neatidaryti ginčas be jokių pokalbį,Tai ne spręsti kiekvieną klausimą ir skauda tiek širdies.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes jums išspręsti bet kokią problemą.

A:

K6:Kaip aš galiu padaryti, jeigu aš nesu gavęs jokio paketus?

Jei savo skrybėlę, įsigytų iš mūsų parduotuvės sugadintas dėl atvykimo (fizinius sužalojimus ir žalą, patirtą dėl netinkamo naudojimo netaikoma),prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo Komanda per 7 dienas po to, kai jūs gaunate paketą .Mes pasiūlysime jums geriausią sprendimą.

A:

Q5.Ką daryti, jei aš gauti pažeistų elementų?

Jei reship prašoma, mes manome, reshipping mokestis.

Jei nesate patenkintas su produktų, įsigytų iš mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo žmonės keitimo ir grąžinimo prašymą pirmas.Ji yra prieinama per 7 dienas po to, kai jūs gaunate paketą, ir jūs turėtų padengti grąžinimo mokestis.Įsitikinkite, kad produktas jums grąža yra originalus ir neturės įtakos mūsų antrinės pardavimas.Kai Mūsų Sandėlyje Gauti Grįžti Paketai Bus Pasirūpinti, Grąžinsime Jums Pinigus.

A:

Q4.Kaip grąžinti paketą, jei aš nesu patenkintas produktu?

Iprojektas.lt Paramos Vizos kortelės, MasterCard, Paypal,Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto ir banko pavedimu.

A:

Q3.Kas yra mokėjimo būdą, aš galiu naudoti?

Ir kai fedoras negali būti sulankstomas arba labai didelis dydis skrybėlę.Mes naudosime langelį paketą, įsitikinkite, kad forma puikiai.

Atnaujintos pakuotės yra Oro Dunnage Maišelį.Mes naudojame aukštos kokybės maišelį,tai yra labai sunku ir didelio stiprio gniuždant.Taigi, nesijaudinkite.

A:

Q2:Kaip jums paketas jūsų produktų?

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse.

Prašome patikrinti, ar jūsų pristatymo adresas yra teisingos po apmokėjimo per 1-2 dienas!

3. Laivybos Laikas:25-41 Dienų Iprojektas.lt Standartinis Pristatymas .

2. Apdorojimo Laikas: Apie 3-7 Dienas

1. Gavimo laikas = Apdorojimo laikas + Laivybos laikas

A:

Q1.Kaip ilgai aš gauti paketą?DUK

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai