Prie Sienos Tvirtinamas Kamuolys Turėtojas Gręžimo Įrenginio Letena Stovo Namų Kamuolius Saugojimo Ekranas Lentyna Futbolas Tinklinis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €13.25 €18.40

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Funkcija:

Eco-friendly, Įžuvinti

Prekės Pavadinimas:

DOORSACCERY

Modelio Numeris:

Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Tipas:

Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Naudoti:

gėrimų


Aprašymas

Prie Sienos Tvirtinamas Kamuolys Turėtojas Gręžimo Įrenginio Letena Stovo Namų Kamuolius Saugojimo Ekranas Lentyna Futbolas Tinklinis

Savybės:

1. Sandėliavimo ekranas: ar jus jaudina pernelyg daug kamuoliukus, ant grindų, tai letena organizuoja savo krepšinio, futbolo, regbio ar tinklinį, kad jūsų kambarys atrodo tvarkingas ir tvarkingas.Naudoti savo kamuolys kolekciją sukurti išskirtinį meno kūrinį, rodo, ir išdidžiai rodyti savo suvenyrų kamuoliukus su mūsų krepšinio rodyti nagus.

2. Montavimo būdas: Gręžimo įrenginys: Išankstinio gręžimo leidžia montuoti vėjas.Tiesiog pasirinkite norimą vietą ir pritvirtinkite jį tvirtai, su ilgais varžtais ir plėtra vamzdžiai.

3. Aukštos kokybės: dvigubas-letena dizaino, atrodo ir veikia profesinės pakankamai, ir net gali patenkinti sportininkų.Nesvarbu, kaip jūs jį naudoti, jums bus laimėti envys visų savo draugų, su protingas erdvės ir nuostabi vizija praktinių apdaila.

4. Nuostabi dovanų idėjos: ideali dovana sporto entuziastai, savo draugus, berniukų ir mergaičių.Jis tinka saugoti krepšinio, futbolo ir tinklinio iš pašiūrės, pilka, patalpos, garažai, biurai, barai, persirengimo kambariuose, mokyklose, sporto salėse, prekybos centruose ir bet kurioje vietoje, tinka montuoti.

5. Jeigu turite kokių nors quesitons, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga: PC

Svoris: 194g

Dydis: 23 x 17.5 x 23cm

Sienos letena: naudoti tik plėtimosi varžtai nustatyti ant sienos

Paketų Sąrašo:

1x Sienos Montuojamas Kamuolys Turėtojas

3x Varžtas

3X Plėtra Varžtas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai