Sporto Burnos apsaugą Maisto Klasės EVA Didelio Tankio Struktūra Dantų Raštas Minkštas Plaka Sporto Dantų Apsaugas Sporto Saugos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.62 €9.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

EVA

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Sporto Smūgio Dantys


Aprašymas

Tai yra 100% brand new burnos apsaugą puikios kokybės

Dvejopo tankio struktūra, minkštesnis nei kitų dantų apsaugų

Šildymo snap-in dizainas, daugiau tinkami vartotojai\\\\\\' danties formą.

Griovelį įstatykite paviršiaus, dantų, patogu laikyti kvėpavimo sklandžiai ir neturi poveikio apsauginį poveikį dantų per didelio fizinio krūvio.

Burnos apsauga gali pasiekti galiniai molars, suteikti visišką apsaugą.

idealiai tinka desantininkas, dziudo, grumtis, laisvos kovos, ledo ritulio, regbio, futbolo, BJJ, beisbolo ir Muay Thai ir kt.

Naudojimas: Tinka krepšinio, futbolo, bokso, Sanda, Taekwondo ir kitų sporto šakų.Apsaugos sumažina poveikį ir apsaugo dantis nuo smūgio.

Formavimas ir naudojimas:

1. Galite iškirpti petnešos iki reikiamo dydžio, pagal jūsų dantų formą.

2. Įdėti petnešos į karšto vandens maždaug 75 laipsnių ir pamirkyti apie 10 sekundžių sušvelninti petnešos.

3. Įdėti jį į vartotojo veidą, švelniai bitė mouthguard su viršutinių ir apatinių dantų (don ' t bite mouthguard per giliai).

4. Per šį laikotarpį, galite paspausti jį sandariai su savo rankas ir savo liežuvį, palaikykite pusę minutės, tada įdėti jį į šalto vandens 10 sekundžių, tada nuplaukite šaltu vandeniu.

5. Po kiekvieno naudojimo petnešos, nuplaukite juos su vandeniu ir išdžiovinkite juos, ir įdėti juos į lauką.

Pastaba: Prieš naudojant pirmą kartą, turite jį formuoti pagal savo dantų formos, nes kiekvieno danties forma yra skirtinga, siekiant užtikrinti komfortą ir apsaugą; jums reikia, kad atitiktų petnešos su savo dantų forma, ypač po mirkymo petnešos minkštas , Nustatytas viršutinių dantų; išspausti savo burnos arba glauskite jį savo rankose, kad jis tilptų į dantis, dydį galima reguliuoti pagal save, nenaudokite savo dantų įkąsti mirkyti petnešos, jis bus bitė petnešos!Temperatūros nustatymas, vandens turėtų būti 70-80 laipsnių, ir mirkymo laikas turi būti ne ilgesnis kaip 10 sekundžių; nenaudokite verdančio vandens ar vandenyje tiesiogiai iš geriamojo fontano, kitaip petnešos bus mirkyti ir negali būti naudojamas, jei parametras poveikis yra ne geras, galite pakartoti nustatymas.Iki patenkintas.Šios formos petnešos negali būti prispaustas ant dantų, o tai reiškia, jie yra per stora.

Patarimai naudojimui: 1. Pirmą kartą nešiojate breketus, yra daug dalykų, į savo burną, ir jums nebus labai patogu keičiant nieko.Sukandimas jūsų dantys tvirtai ir kvėpuoti per nosį, siekiant sumažinti diskomfortą.Tiesiog klijuoti į jį du ar tris kartus ir priprasti prie jo.

Dydis:6cm

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai