Inline LED šviesos stiprumą, Built-In Pasukimo ON/OFF Ir Rankenėlę Kontrolę Dimeris Pritemdomi 3-100W LED/Kaitinamosios

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.87 €18.75

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Technikos Privalumas: 220~240Vac 3-100W inline trailing edge etapas-sumažinti dimeris, su tamsos procesas yra visiškai tylus ir nebus, kad yra buzzing garso!Žemiausia ryškumas gali būti nustatytas iš anksto, ir šviesos reguliavimo diapazonas 0-100%.

Premium Kokybė-Puiki kokybė su apsauga nuo perkrovos, per srovės apsaugos, nei temperatūros apsauga.

Akių Apsauga: Dim žiburiai 0% - 100%, tegul jūsų akys palaipsniui prisitaikyti prie ryškios šviesos, ar tamsos; sumažinti pavadinimas ir apsaugoti savo akis nuo per ryškios šviesos.

Energijos Taupymo: Dirba su max 50 W pritemdomi LED Lempučių ar 100 Vatų Kaitrinę/Halogeninės Lemputės, šviesos reguliavimo diapazonas 0 - 100% sumažinti energijos sąnaudas ir prailginti lemputė gyvenimą.

Pastaba: Prieš perkant, prašome patvirtinkite, ar jūsų LED šviesos yra pažymėtas kaip "pritemdomi".Jei ne, jūs negalite naudoti šį dimeris tamsos, galite tik įjungti/išjungti lempa arba lempos mirga.Negali būti naudojami greičio kontrolės induktyvumo ir ventiliatoriai.

Spalva: Juoda / Balta

Medžiaga: Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x stiprumą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai