Praktiniai Kovos likvidavimo Kietojo Disko Duomenų Kabelis Universalus File Transfer USB3.0 Micro B Standžiojo Disko Laidas HDD Kabelis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.59 €2.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija, Žemyninė Kinija

Pakuotė:

Taip

Modelio Numeris:

Nėra

Tipas:

Dada Perdavimo Kabelis


Aprašymas

Svarbi Informacija

Medžiaga:Nailonas

Pakuotės Dydis:

50cm, Ilgis: 50cm/19.69"(Vidut.) 100cm, Ilgis: 100cm/39.37"(Vidut.) 150cm, Ilgis: 150cm/59.06"(Vidut.) 200cm, Ilgis: 200cm/78.74"(Vidut.)

Apžvalga:

Kietojo disko duomenų kabelis anti-likvidavimo ir dėvėti, atsparus už ilgas tarnavimo laikas, nes ji naudoja nailono tinklelio laidą.

Elektromagnetinių trukdžių ir radijo trukdžių gali būti sumažintas perduoti duomenis stabiliai, nes šis kietojo disko duomenų kabelis priima dvigubo ekranavimo.

Jis yra pagamintas iš nailono medžiagos.

Yra 4 skirtingų ilgis produktas jums pasirinkti.

Ji taikoma visų rūšių mobiliųjų standžiuosius diskus, mobiliuosius telefonus ir kompiuterius su Mikro USB3.0 sąsaja.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Techniniai duomenys:

Dydis: Kabelio Ilgis: 50 cm, 100cm, 150cm, 200cm (Pasirinktinai) Sąsajos Tipas: USB Perdavimo Greitis: 5Gbps Prijungimo Kabelis: Standžiojo Disko Kabelis/Mobiliojo ryšio Telefono/USB Laidas Taikoma Įranga: Įvairūs Mobiliojo ryšio Kietąjį diską su Mikro USB3.0 Sąsaja, Mobiliuosius Telefonus ir Kompiuterius Palaikomos Kieto disko: už Seagate, "Toshiba", už WD, Samsung, Lenovo, Sony, dėl "Patriot" ir kt.Palaikomi Mobilieji Telefonai: Samsung Note3/S5

Pakuotės Turinys:

1 x Kietąjį Diską Kabelis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai